Προσαγωγές οπαδών στη Λ. Αλεξάνδρας και στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τους δύο «τελικούς» της Super League

Must Read

Μικρής έκτασης επεισόδια ξέσπασαν κατά την πολυπληθή πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του Παναθηναϊκού κατά του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τούς απωθούν προς το πεδίον του Άρεως με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και να προχωρούν σε προσαγωγές δέκα εξ αυτών.

Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά, καθώς αναπτύχθηκαν 700 αστυνομικοί, κανείς δεν περνάει χωρίς εισιτήριο, ενώ όσοι έχουν, ελέγχονται σε δύο σημεία.

Μικροεντάσεις υπήρξαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για το γήπεδο της Χαριλάου, ενώ ματαιώθηκε η πορεία των οπαδών του προς την Καμάρα, καθώς αστυνομικοί τους απώθησαν στο δρόμο προς την Τούμπα, ενώ προχώρησαν σε δύο προσαγωγές οπαδών του «δικέφαλου του Βορρά», η μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη, λόγω κατοχής… σπάθας!

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας συνόδευαν τους οπαδούς που πήγαιναν προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα δουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες. Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει μια ευρεία ζώνη απαγόρευσης κάθε είδους συγκεντρώσεων σε μια σειρά περιοχών στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Κι όλα αυτά, την ημέρα που αναδεικνύεται ο πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, καθώς στις 20:00 συγκρούονται οι «αιώνιοι αντίπαλοι» της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ, και της Αθήνας, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, με την ΑΕΚ να περιμένει στη… γωνία να πανηγυρίσει τον τίτλο της Super League, στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ ηττηθεί από τον συμπολίτη του.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This