Το «δώρο» του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό: Πώς το 2-0 έγινε 2-2 από «πράσινα» λάθη και τον Ποντένσε

Must Read

Ο Παναθηναϊκός ήταν αγκαλά με το μόνο που ήθελε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Τη νίκη. Στο 71′ είχε σημειώσει δύο γκολ, είχε καταφέρει να κρατήσει «καθαρή» την εστία του και έδειχνε ότι με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα προσπερνούσε τους «ερυθρόλευκους» και θα έπαιρνε το εισιτήριο για την 3η θέση που σημαίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μόνο που από το 77′ με τις τρεις αλλαγές που έγιναν δεν ανακατεύτηκε μόνο η… τράπουλα, αλλά και η «πράσινη» ενδεκάδα. Ο Μεντιλίμπαρ που είχε κάνει τις δικές του κινήσεις και του βγήκαν. Ο Ολυμπιακός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, πήρε το απρόσμενο με βάση της εικόνα του ματς 2-2 και κατάφερε να κάνει τον Παναθηναϊκό να… τρέχει. Εάν θέλει να παίξει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη έχει μόνο μια επιλογή: Να κερδίσει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς κι έδωσε… ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών (Γερεμέγιεφ 4′, 26′,30′), Μαντσίνι (39′), είχε δοκάρι με τον Μπακασέτα (45′) και τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με το πέναλτι που κέρδισε ο Μαντσίνι από τον Ρίτσαρντς. Το αξιοποίησε ο Μπακασέτας ανοίγοντας το σκορ στο 45+3′.




59′ Το 2-0 με τον Μπερνάρ




73′: Ο Ολυμπιακός μειώνει με τον Ποντένσε (2-1)




81′: Η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό με την κεφαλιά του Γιόβετιτς (2-2).




 

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλίας)
Βοηθοί: Ρουί Τεϊσέιρα, Πάουλο Μπρας (Πορτογαλίας)
4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
VAR: Μπρούνο Εστέβες (Πορτογαλίας), ΑVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Κόκκινη: 88′ Ποντένσε (2η κίτρινη).
Κίτρινη: 42′ Μαντσίνι, 90+3′ Σπόραρ, 90+7′ Γεντβάι – 66′ Ποντένσε, 90+3′ Μαρτίνς, 90+7 Τζολάκης, 90+10′ Κίνι
Παναθηναϊκός (Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (77′ Χουανκάρ), Πέρεθ, Τσέριν (65′ Βιλένα), Μπερνάρ (77′ Βέρμπιτς), Μπακασέτας, Μαντσίνι (65′ Παλάσιος), Γερεμέγεφ (77′ Σπόραρ).
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς (76′ Κίνι), Έσε, Όρτα (62′ Γιόβετιτς), Καρβάλιο (46′ Ιμπόρα), Ποντένσε, Φορτούνης (62′ Μαρτίνς), Ελ Κααμπί (90+8′ Μασούρας).




Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This