Συνάδελφοι στη βιοπάλη

Must Read

Πολύ ενδιαφέρον το βιογραφικό του προέδρου του VMRO και μελλοντικού πρωθυπουργού των Σκοπίων Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Σταχυολογώ από την πολύ καλή στήλη «Πρόσωπα και προσωπεία» του φίλου μου κ. Γαλούπη: «Γεννήθηκε το 1977 και πήρε διδακτορικό, στο οποίο επιβλέπων ήταν ο… πατέρας του. Εγινε αναπληρωτής καθηγητής πανεπιστημίου (προφανώς, στο πανεπιστήμιο που δίδασκε ο πατέρας του…). Διετέλεσε πρόεδρος της ELEM, της κρατικής εταιρίας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Μεταξύ 2015 και 2017 ήταν σύμβουλος Ενέργειας των πρωθυπουργών Γκρούεφσκι και Ντμίτριεφ. Μετά την παραίτηση του Νίκολα Γκρούεφσκι έγινε ο νέος αρχηγός του κόμματος VMRO-DPMNE τον Δεκέμβριο του 2017 και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη χώρα κ.λπ.».

Δηλαδή, απ’ ό,τι βλέπουμε, είναι ζήτημα αν ο Χρίστιαν δούλεψε κανονικά 1 με 1½ μήνα. Ολο τον άλλο καιρό ήταν κάτι σαν τον Γκρούεζα («Μα, εγώ είμαι του κόμματος, κύριε υπουργέ»).

Πάντως, αυτό έχει και τα καλά του: Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι ο Χρίστιαν θα συνεννοηθεί πιο εύκολα με τους εδώ συναδέλφους του (εννοούμε συναδέλφους στη βιοπάλη) και όλο και κάποιο όφελος θα προκύψει και θα μας εξασφαλίζει το μίνιμουμ, δηλαδή να μη μας επιτεθούν ξαφνικά νύχτα τα Σκόπια. Λίγο το ‘χετε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμόγελα στην είσοδο της αποστολής της Παλαιστίνης, γιουχαΐσματα για εκείνη του Ισραήλ

Χαμογελαστοί και κρατώντας με υπερηφάνεια σημαίες της χώρας τους, κατέπλευσαν στον Σηκουάνα οι αθλητές που εκπροσωπούν την Παλαιστίνη στους...

More Articles Like This