Οργή από την απαράδεκτη ανακοίνωση Σακελλαροπούλου για την Γενοκτονία των Ποντίων

Must Read

Δεν είναι τυχαίο ότι η Κ. Σακελλαροπούλου έχει γκρεμίσει κυριολεκτικά τον θεσμό της προεδρίας κατά τη διάρκεια της θητείας της. Δεν είναι επίσης σύμπτωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν αναφέρουν καν την δημοφιλία της, η οποία πλέον κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό.

Φυσικά την κυρία ευθύνη για αυτό το θεσμικό ανοσιούργημα, την φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προτίμησε να έχει στην Ηρώδου του Αττικού ένα πρόσωπο χωρίς ακτινοβολία, προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιο του για την δημιουργία ενός ιδιότυπου καθεστώτος τις συνέπειες του οποίου τις ζούμε καθημερινά.

Η Σακελλαροπούλου έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Ούτε ένας σοβαρός ξένος αξιωματούχος δεν έχει επισκεφθεί την Ελλάδα κατά την θητεία της, ούτε ένα σοβαρό ξένο κράτος δεν την έχει προσκαλέσει για επίσημη επίσκεψη. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την ενοχλεί, καθώς οι σκανδαλώδεις εξυπηρετήσεις που παρέχει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, της δίνουν το δικαίωμα να διεκδικεί και δεύτερη θητεία.

Νέο κρούσμα, η ανακοίνωση της προέδρου για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Μία ανακοίνωση – ξέπλυμα της φασιστικής, δολοφονικής Τουρκίας και του ιδρυτή της, Κεμάλ Ατατούρκ. Του προπομπού του Χίτλερ, του σφαγέα της ανθρωπότητας.

Η προκλητική ανακοίνωση Σακελλαροπούλου για την Γενοκτονία των Ποντίων

Δεν έσφαξαν οι Τούρκοι τους Έλληνες του Πόντου λοιπόν, όπως άλλωστε τους Έλληνες της Ιωνίας, τους Αρμένιους και τους Ασσύριους, αλλά κάποιοι «άγνωστοι», κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!

Τι και αν η σύγχρονη Τουρκία στήθηκε επάνω στο αίμα των Ελλήνων και άλλων γηγενών πληθυσμών που εξοντώθηκαν από τους Τούρκους…

Εδώ η πρόεδρος έχει μείνει στην ιστορία ως η μοναδική που έδωσε ελληνική υπηκοότητα σε Τούρκο, με επιχειρήσεις μάλιστα στα κατεχόμενα της Κύπρου, για οικονομικούς λόγους…

Ντροπή και πάλι ντροπή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εμας τις γυναικες απογοητευει
    και εξοργιζει περισσοτερο. Ετσι ειμαστε οι Ελληνιδες κυρια μου; Κοινοτοπιες σαν τις δικες σας δεν εχω ξανακουσει!
    Στα εθνικα θεματα σιωπατε ως ιχθυς. Στα ανθρωπιστικα ποιειτε την νησσαν, στα πολιτιστικα περα βρεχει. Στα διεθνη … αστα!
    Διερωτωμαι σε τι σκριβως χρησιμευετε. Τετοια απαθεια, ουτε η αληστου μνημης Βασιλευομενη.
    Εκει που καθεστε ουτως η αλλως, δεν ριχνετρ μια.ματια στα αρχεια των θητειων Στεφανοπουλου και Παυλοπουλου μηπως σας χρησιμευσουν ως “λυσαρι”;

  2. Όταν σε προετοιμάζει η NWO να γίνεις άβουλη ΠτΔ από τη δεκαετία του ’70 (Αριστερή αφίσα, κοριτσόπουλο). Κάποιοι εποπτεύουν τους εποπτεύοντες, no worries…

  3. Βεβαια οι ανακοινωσεις των ποντιακων σωματειων θα επρεπε πρωτα απ ολα να εχουν εναν κεντρικο χαρακτηρα να ζητουν δε την συγγνωμη της προεδρου και την αποκατασταση απο μερους της της ιστορικης αληθειας.
    Οι ελληνες την προστασια και την υπερασπιση των νεκρων την ειχαν παντα ως βασικη ηθικη και ανθρωπιστικη παραμετρο.
    Οποιος δεν μπορει να προστατεψει τους νεκρους , δεν μπορει να προστατεψει ουτε τους ζωντανους….
    Γιατι οι ελληνες οταν μιλουν για τον θανατο , μιλουν για την ζωη….

  4. Έχει βάλει τόση πλάτη στις ντιρεκτίβες της ΝΤΠ, και έχει καταντήσει μακράν η χειρότερη Πρόεδρος, έχει ευτελίσει απόλυτα τον ιερό θεσμό της Δημοκρατίας, για ίδια οφέλη. Το βράδυ που ψηφίσθηκε το εκτρωματικό νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων, πανηγύριζε με τον Καπουτζίδη, ενώ σε επίσκεψή της σε βρεφονηπιακό σταθμό παλαιότερα, είπε στα μικρά παιδιά ότι ο αγαπημένος της ήρωας ήταν o winnie the pooh, επειδή ήταν άφυλο αρκουδάκι!!! Μιλάμε για εμετό!!!

  5. Έχει βάλει τόση πλάτη στις ντιρεκτίβες της ΝΤΠ, και έχει καταντήσει μακράν η χειρότερη Πρόεδρος, έχει ευτελίσει απόλυτα τον ιερό θεσμό της Δημοκρατίας, για ίδια οφέλη. Το βράδυ που ψηφίσθηκε το εκτρωματικό νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων, πανηγύριζε με τον Καπουτζίδη, ενώ σε επίσκεψή της σε βρεφονηπιακό σταθμό παλαιότερα, είπε στα μικρά παιδιά ότι ο αγαπημένος της ήρωας ήταν o winnie the pooh, επειδή ήταν άφυλο αρκουδάκι!!! Μιλάμε για εμετό!!!

  6. Ουδεμία έκπληξη για την συμπεριφορά της Κατίνας και σε αυτήν την περίπτωση. Υπηρέτησε πιστά ως γνήσια υποτελής τους νεοταξίτες αφέντες της όσο ήταν στο δικαστικό σώμα με αποδοχή των θανατηφόρων μνημονίων, την προδοσία της Μακεδονίας, τις άγριες περικοπές μισθών & συντάξεων και αφού ανταμείφθηκε για την υποτέλειά της με την θέση στην Προεδρία, εξακολουθεί να εξυπηρετεί την ανθελληνική ατζέντα των ξένων αφεντικών της παρέα με τον Κούλη. Η παρακμή και η σαπίλα στο έπακρον στον δημόσιο βίο της ταλαίπωρης & χιλιοπροδομένης Ελλάδας μας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This