Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Τα παιχνίδια της μοίρας! Ζευγάρι στην ΤV και τη ζωή

Must Read

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μαζί και στη ζωή! Με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso», ότι το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι του «Σασμού» είναι μαζί, εκτός από τη μικρή οθόνη, και στη ζωή. Δεν έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα που το διαδίκτυο και όλα τα ΜΜΕ μιλούν για τη συνύπαρξη των δύο τηλεοπτικών προσώπων, που η μοίρα τα ήθελε να γευτούν την κοινή ζωή τους και στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα μάλιστα και με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος την περασμένη Παρασκευή, ο Δημήτρης Λάλος και η Ελενα Μαυρίδου πήραν επίσημα διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» και η ηθοποιός κρατούν στα χέρια τους και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους. Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά, με μια απλή συμβολαιογραφική πράξη, καθώς το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει και μια κόρη, τη Νικολέττα, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Κάποιες εβδομάδες νωρίτερα, είχε προηγηθεί η είδηση για τον χωρισμό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον Γιάννη Νταλιάνη, με τα σενάρια για σχέση της «Βασιλικής» και του «Μαθιού» από τον «Σασμό» να πληθαίνουν, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τούς έχει απολαύσει μαζί σε τρυφερές σκηνές των ηρώων που υποδύονται στη σειρά του Alpha.

Επιβεβαιωμένη είδηση

Μάρτιος του 2024 και η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα έκανε λόγο για τον έρωτα των δύο πρωταγωνιστών του «Σασμού» και στη ζωή. Ο σεισμός που προκάλεσε στη σόουμπιζ η είδηση, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, ήταν εντυπωσιακή. Πολλοί ξαφνιάστηκαν, πολλοί πίστεψαν ότι είναι φήμες. Ομως, οι πηγές της «Espresso» με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο μιλούσαν για είδηση επιβεβαιωμένη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να μιλήσει δημοσίως, καθώς εκκρεμούσε το διαζύγιο και από τις δύο πλευρές. Η ιστορία για το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι μόλις είχε γραφτεί. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους σχεδόν την ίδια περίοδο, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Μάλιστα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος είχαν βρεθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, ενισχύοντας τις φήμες ότι είναι όντως ζευγάρι.

Κοινή πορεία

Η Ελενα Μαυρίδου και ο Δημήτρης Λάλος θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και είχαν 9 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή, ενώ απέκτησαν και μία κόρη, την 6χρονη σήμερα Νικολέτα. Ηταν αρχές Μαρτίου όταν άρχισε να ακούγεται η λέξη «διαζύγιο» πλάι στο όνομα δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης τράβηξαν χωριστούς δρόμους ύστερα από 18 χρόνια κοινής πορείας, αφού ήταν κοινή απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Επειτα από τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, πάντως, επικράτησε σιωπή από την πλευρά τους, αφού πρόκειται για δύο χαμηλών τόνων ανθρώπους, που δεν επιθυμούν να απασχολούν τα media με ιδιωτικά θέματα. Η είδηση πάντως για το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι του «Σασμού» έφτασε και στα κυπριακά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για επιβεβαιωμένη σχέση που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This