Ο ισχυρότερος σεισμός από τον 16ο αιώνα στην περιοχή Campi Flegrei της Νάπολης

Η ηφαιστειακή καλντέρα δείχνει ξεκάθαρα σημάδια αναταραχής

Must Read

Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Campi Flegrei της Νάπολης, όπως ανέφερε το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας (Engv).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στον δήμο Ποτζουόλι, σε βάθος τριών χιλιομέτρων.

Αυτή είναι η ισχυρότερη από τις δύο δονήσεις που έγιναν αισθητές. Η πρώτη σημειώθηκε στις 7 το βράδυ στην ίδια περιοχή, μεγέθους 3,5 Ρίχτερ και η δεύτερη μετά από περίπου μια ώρα.

Μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που καταγράφηκε σήμερα το βράδυ στην περιοχή Campi Flegrei, στη Νάπολη, υπήρξαν αναφορές για ρωγμές και πτώση γείσου σε κτίρια από την αίθουσα επιχειρήσεων της πυροσβεστικής.

«Είμαστε μαζί για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Λαμβάνουμε αρκετές αναφορές τόσο στην Πολιτική Προστασία όσο και στη Δημοτική Αστυνομία, αλλά οι γραμμές είναι υπερφορτωμένες. Σε περίπτωση δυσκολίας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματα στο κανάλι Facebook του Δήμου Pozzuoli και του δημάρχου Gigi Manzoni, αναφέροντας τη διεύθυνση, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού σπιτιού και του τηλεφώνου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Στο μεταξύ, στο μέτρο του δυνατού, σας παρακαλούμε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Όλοι εργαζόμαστε για τους απαραίτητους ελέγχους. Σας ενημερώνουμε ότι αύριο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τους απαραίτητους ελέγχους», ήταν η ανακοίνωση του Δήμου Pozzuoli.

Ο ισχυρότερος σεισμός μεγέθους 4,4 Ρίχτερ από τον 16ο αιώνα έχει προκαλέσει ανησυχίες γύρω από το Campi Flegrei της Ιταλίας, καθώς η ηφαιστειακή καλντέρα δείχνει ξεκάθαρα σημάδια αναταραχής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This