«Τι θα γίνει μετά»;

Must Read

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μάκρη Εβρου: «Η αντιπολίτευση δεν έχει εναλλακτική πρόταση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι “να φύγει ο Μητσοτάκης”. Οταν τους ρωτάς “τι θα γίνει μετά;”, ακούς σιωπή».

Προφανώς μετά τους πρώτους ιστορικούς χρόνους η Ελλάς, ό,τι υπήρχε τέλος πάντων από αυτήν, είχε διακτινισθεί στους επτά γαλαξίες και στα 13 νεφελώματα ή είχε τεθεί σε κατάψυξη από τους Τιτάνες τού σκότους για μελλοντική εκμετάλλευση.

Τον Ιανουάριο του 2016, οι Τιτάνες και ο Εγκέλαδος (γίγαντας α’ τάξεως, υποψήφιος Τιτάνας) άρχισαν να αναμοχλεύονται. Ο λόγος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ.

Τον Ιούλιο του 2019, όταν ο κ. Μητσοτάκης εξελέγη πρωθυπουργός, το καταπέτασμα της Γης άνοιξε στα δυο και ξεπρόβαλε η Ελλάς. Έκτοτε, αυτή η μικρή γωνιά της Γης ακολούθησε τον δρόμο των πεπρωμένων της, συμπαρασύροντας μαζί της όλο το ηλιακό μας σύστημα.

Αυτή είναι η  ιστορία και όποιος θέλει την πιστεύει. Συνεπώς, αβίαστη βγαίνει η απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα της οικουμένης «Τι θα γίνει μετά τον Μητσοτάκη;». Τι θα γίνει;

Μάλλον θα διακτινισθεί ξανά στο άπειρο η Ελλάς και μαζί της, βεβαίως, θα διακτινισθεί και η σοβαρότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτιά σε υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας: Τουλάχιστον 10 άτομα απεγκλώβισε η Πυροσβεστική

Καλύτερη είναι η κατάσταση με την φωτιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας, με τους...

More Articles Like This