Ακύρωσε την εμφάνισή της σε συναυλία στο Ισραήλ η Ελένη Βιτάλη – «Καρφιά» από τον Ισραηλινό τραγουδιστή

«Δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ» υποστηρίζει ο Ισραηλινός τραγουδιστής

Must Read

Η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε τη συμμετοχή της σε συναυλία στο Ισραήλ, η οποία είχε προγραμματιστεί από τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Ισραηλινό συνάδελφό της να εξαπολύει «πυρά» και κάνει λόγο για στήριξη στην Παλαιστίνη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσω των συνεργατών της υποστηρίζει ότι ο λόγος που ακυρώνει την εμφάνισή της στις 28 Μαΐου είναι ότι φοβάται εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί και ότι στο μέλλον θα επισκεφθεί το Ισραήλ.

«Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα εκ μέρους της κας Βιτάλη, ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος. Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά, θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα. Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές» ανέφεραν συνεργάτες της γνωστής τραγουδίστριας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

Ωστόσο, οι Ισραηλινοί διοργανωτές καταγγέλλουν ότι η κα. Βιτάλη τους «κρέμασε» τελευταία στιγμή και ότι με αυτή την κίνηση δείχνει ότι στηρίζει την Παλαιστίνη. Μάλιστα, ο Ισραηλινός τραγουδιστής εξαπολύει πυρά, λέγοντας ότι δεν θέλει να φιλοξενήσει κάποιον που μισεί τη χώρα του.

Σημειώνεται ότι στη θέση της Ελένης Βιτάλη, θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar, όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία, λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να “απολογηθεί” καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό, δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This