Βελόπουλος: Μόνο τον Χουντίνι δεν έκανε ο πρωθυπουργός για να πείσει τους Μακεδόνες

Δριμεία κριτική από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης

Must Read

Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την περιοδεία του στην Μακεδονία εν όψει των Ευρωεκλογών. O Κυριάκος Βελόπουλος στηλίτευσε την Τρίτη τις αμετροέπειες του πρωθυπουργού και τις… παραστάσεις που έδωσε για να πείσει τους ψηφοφόρους.

Η δήλωση του κ. Βελόπουλου

«Ο λαϊκιστής πρωθυπουργός, στη Μακεδονία, τρομοκρατημένος, ανέβηκε σε πλοία παροπλισμένα, σε λεωφορεία που θα πάρουμε, μετρό που δεν υπάρχει, πήγε στον Μητροπολίτη, ως Θεοσεβούμενος άνθρωπος, συνάντησε τυχαία τον Λουτσέσκου, έκανε πως ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα ενώ είναι Ολυμπιακός. Μόνο τον Χουντίνι δεν έκανε ο πρωθυπουργός, για να πείσει τους Μακεδόνες ότι είναι ικανός για όλα.

Για το μόνο πράγμα που δεν ήταν ικανός ο πρωθυπουργός είναι να μιλήσει στους βιομηχάνους για την αποβιομηχάνιση της Μακεδονίας.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έκανε και τον πατριώτη “κατακεραυνών”την επάρατη και αμφιβόλου εμπιστοσύνης Σκοπιανή κυβέρνηση. Μάλιστα άκουσον άκουσον τους απείλησε εμμέσως με επιβράδυνση της εισόδου τους στην Ε.Ε . Πραγματικός Μακεδονομάχος ο κούλης που φυσικά ξέχασε τα πάντα με το που κατέβηκε στο Κολωνάκι.
    Και με τους Τούρκους τα ίδια εκεί να δεις ,μέχρι και ο Κολοκοτρώνης θα ένοιωθε μικρός μπροστά του. Αφού συμφώνησε στην μείωση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Αιγαίο μας με τον Τούρκο ,τώρα λάβρος για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
    Τυρί φέτα 6,28 το κιλό για αυτόν.
    Μόνο με τους ΛΟΑΤΚΙ είναι συνεπής και υπέρμαχος των δικαιωματιστών.
    Και η ντροπή ντράπηκε με τα καμώματα του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This