O (παντός καιρού) Πέτρος Φιλιππίδης αυτοτρολάρεται με την «αγρότισσα της καρδιάς μας»

Must Read

Στον πυρετό του «GNTM» και ο εμβληματικός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Πέτρος Φιλιππίδης!

Ο αγαπημένος και καταξιωμένος καλλιτέχνης που έχουμε λατρέψει για την προσφορά του στην ηθοποιία, αυτή την περίοδο σκηνοθετεί την παράσταση «Βρε καλώς τους», ενώ ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ψύλλοι Στ’αυτιά». Επομένως,  πιθανολογούμε ότι δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει στην τηλεόραση μέσα σε όλες τους τις υποχρεώσεις…

Κάτι όμως θα έχει «πάρει» το μάτι και το αυτί του σίγουρα για το ριάλιτι μόδας που σπάει τα νούμερα της τηλεθέασης , έτσι αποφάσισε να δημοσιεύσει σε story του στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα meme που του αφιέρωσαν με πρωταγωνίστρια σε έναν αστείο παραλληλισμό, την Μαρία Μιχαλοπούλου, γνωστή και ως «αγρότισσα» του GNTΜ. Το κοινό που μοιράζονται είναι το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια τους αλλά και το… υποχθόνιο χαμόγελο!

https://www.instagram.com/p/B4fhxJYhXzt/

Ο κύριος Φιλιππίδης, το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένει επίκαιρος και αυθόρμητος, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να μας μαγνητίσει με το αστείρευτο χιούμορ του!

Δείτε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά για όσους θέλουν να την διώξουν από το θέατρο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This