Ανατροπή στο άγριο φονικό στο Κιλκίς; – Δεν πήγαν να τον ληστέψουν αναφέρει η δικηγόρος των Γεωργιανών

Κάνει λόγο για παρελθοντικό περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων...

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως για το αιματηρό περιστατικό με τον 54χρονο κτηνοτρόφο σε χωριό του Κιλκίς, ο οποίος πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα του και σκότωσε έναν 45χρονο Γεωργιανό, ο οποίος μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του επιχείρησαν να εισβάλουν στην κτηνοτροφική μονάδα του, πιάνοντάς τον στον ύπνο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δηλώσεις της Μαρίας Χαρτοματζίδου, δικηγόρου των κατηγορούμενων Γεωργιανών, δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, τα κίνητρα της επίθεσής τους στον κτηνοτρόφο δεν ήταν η ληστεία, αλλά κάποιο περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. «Αυτό που ισχυρίζονται οι εντολείς μου είναι πώς δεν υπήρχε καμία πρόθεση διάρρηξης ή απόπειρα ληστείας. Επρόκειτο πράγματι να μεταβούν στην μονάδα, στην οποία γνώριζαν ότι κοιμάται και διαμένει ο κτηνοτρόφος, όχι για οποιαδήποτε λόγο που αφορά χρήματα, αλλά για ένα παρελθοντικό περιστατικό, το οποίο έχει διατελέσει αυτός σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων και της αδερφής ενός εκ των κατηγορουμένων.Τα κίνητρα δεν είναι, παρά ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων», ανέφερε η δικηγόρος στην εκπομπή «Live News».

Από την πλευρά της, η οικογένεια του 54χρονου καταγγέλλει πως ο ένας από τους δύο ανήλικους που πήγαν να του επιτεθούν στον κτηνοτρόφο δούλευε παλαιότερα μαζί του. Τότε, ο 54χρονος τον είχε πιάσει να κλέβει και τον έδιωξε. Θεωρούν, πως αυτός ήταν και ο λόγος της επίθεσης. «Αυτός τον πήρε στη δουλειά για 10 μέρες πριν από 2 χρόνια και τον έκλεβε και το παιδί τον έδιωξε και μετά από 2 χρόνια θυμήθηκε να πάει…», είπε ο ξάδερφος του δράστη.

Ο πατέρας και ο ξάδελφος του κτηνοτρόφου, μιλώντας στην «Live News» ισχυρίστηκαν ότι ποτέ δεν προηγηθεί κάποιο περιστατικό και δεν αποδέχονται τα κίνητρα της ασέλγειας που ανέφερε η δικηγόρος των κατηγορούμενων. «Θα κλαίγαμε εμείς το παιδί μας, ας κλάψουν αυτοί το δικό τους, τα τομάρια», είπε χαρακτηριστικά ο ξάδερφος του δράστη.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος για τον οποίο οι τέσσερις Γεωργιανοί βρέθηκαν στην κτηνοτροφική μονάδα, με τον 54χρονο ιδιοκτήτη να περνάει από εισαγγελέα μετά το άγριο φονικό. Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι ο άνδρας με καταγωγή από τη Γεωργία που έχασε την ζωή του από τις σφαίρες του κτηνοτρόφου ήταν ένας άνθρωπος με βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί για ληστείες και για συμμετοχή στην μαφία της χώρας του με δράση στην Ελλάδα.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This