Κιλκίς: «Φώναζαν ‘άνοιξε, θα σε ξεκοιλιάσουμε’», λέει ο ξάδελφος του κτηνοτρόφου – Τι απαντά η μητέρα του για την ασέλγεια

«Ήθελαν να τον ληστέψουν και να τον δείρουν» λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου

Must Read

Φρικιαστικές ήταν οι στιγμές που βίωσε ο 54χρονος από τις Μουριές Κιλκίς, σύμφωνα με την οικογένειά του, όταν έξω από την πόρτα του δωματίου που κοιμόταν στην κτηνοτροφική μονάδα εμφανίστηκαν οι Γεωργιανοί ληστές ανάμεσα στους οποίος ο 45χρονος που σκότωσε, αλλά και δύο ανήλικοι.




Ξάδερφος του κτηνοτρόφου μίλησε στην σε πρωινή εκπομπή σχετικά με το περιστατικό λέγοντας πως οι αλλοδαποί φώναξαν στον συγγενή του «Άνοιξε, θα σε ξεκοιλιάσουμε»!

«Τι δουλειά είχαν να πάνε εκεί 4 άτομα 10 η ώρα το βράδυ; Το παιδί κοιμόταν και είναι ένα παιδί που δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι. Πήγαν αυτά τα 4 άτομα, κάνανε κομμάτια την πόρτα. Τους ξέρω αυτούς φυσικά. Και το θύμα το ήξερα. Η αστυνομία ξέρει το ποιον τους. κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι τέτοιο. εγώ ξέρω τον πατέρα του θύματος, ήμασταν συγχωριανοί. Δεν δουλεύαν, έκαναν βόλτες. Τον είχε πάρει μια βδομάδα τον ανήλικο για να τον βοηθήσει να του βοσκάει τα πρόβατα, και τον έπιασε να του κλέβει 50 ευρώ μέσα από το αμάξι και τον έδιωξε. 

Κρίμα στο παλικάρι που «έφυγε» αλλά κρίμα και στο δικό μας το παιδί. Πήγαν να τον σκοτώσουν. Του μίλησαν η μάνα του και ο αδερφός του, και τους είπε να ησυχάσουν. Το παιδί όταν ήταν εκεί πέρα πήρε την αστυνομία τηλέφωνο. Και είπε ότι του σπάνε την πόρτα και ρώτησε τι να κάνει. Όταν είδε ότι του σπάνε την πόρτα, έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε το όπλο. Του έλεγαν «άνοιξε, θα σε ξεκοιλιάσουμε». Αυτό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Τον γέμισαν ψέματα (σ.σ. το θύμα) και ήρθε. Όλο το χωριό έλεγε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε. Βρήκαν εκεί το τσεκούρι και τον πυροσβεστήρα, δεν τα είχαν μαζί τους. Ήταν λάθος αυτό που έγινε, και να χαθεί έτσι ένα παιδί», είπε στο «Κοινωνία Ώρα Mega




Σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν από τους Γεωργιανούς ότι ο 54χρονος είχε εμπλακεί σε ασέλγεια ανηλίκων η μητέρα του ανέφερε στον Ant1:

«Αυτά είναι όλα ψέματα, δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι ενόχλησε την ανήλικη κοπέλα. Αυτό ήταν πρόφαση για να του επιτεθούν. Πήγαν εκεί και του είπαν ότι πείραξε την ανήλικη, τους απάντησε ότι δεν είχε κάνει κάτι και τότε του είπαν “θα σε σκοτώσουμε”. Το παιδί μου πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα και πήρε την Αστυνομία. Αυτοί προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα. “Αναγκάστηκα, ρε μάνα, να σκοτώσω εγώ, γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου”, μου είπε στο τηλέφωνο ο γιος μου».

Ο πατέρας του δράστη, με τη σειρά του, είπε ότι έγινε προσπάθεια διάρρηξης ενώ οι δράστες ήθελαν να δείρουν τον γιο του.

«Το κίνητρο τους δεν ήταν η διάρρηξη. Πήγαν να λιντσάρουν το παιδί, δεν πήγαν να το κλέψουν. Έτσι είναι το κλέψιμο; Πήγαν να το λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στην δουλειά ο ένας απο αυτούς. Μίλησα με το παιδί μου και μου είπε “μπαμπά, πυροβόλησα κάποιον, δεν ξέρω αν πέθανε”» είπε ο πατέρας του κτηνοτρόφου.




Δείτε επίσης:

Κιλκίς: Ο κτηνοτρόφος φοβόταν ότι θα του κλέψουν τα ζώα – Για ασέλγεια σε ανήλικο τον κατηγορούν οι Γεωργιανοί

«Τρόμαξα, ήθελαν να με ληστέψουν και πυροβόλησα» λέει ο κτηνοτρόφος που σκότωσε τον 45χρονο Γεωργιανό

Ανατροπή στο άγριο φονικό στο Κιλκίς; – Δεν πήγαν να τον ληστέψουν αναφέρει η δικηγόρος των Γεωργιανών

Άγριο φονικό στο Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε Γεωργιανό που πήγε να τον κλέψει

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This