Μαζικές υπερπτήσεις Τουρκικών μαχητικών – Προβληματίζουν οι «λεονταρισμοί» της Άγκυρας

Must Read

Σε ακόμα μια πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι πριν από λίγο. Συγκεκριμένα μέσα σε 24 λεπτά Τουρκικά F16 πέταξαν 12 φορές πάνω από τα ελληνικά νησιά την ώρα μάλιστα μάλιστα που στρατιωτικό ελικόπτερο μετέφερε τον αρχηγό του ΓΕΣ, Γεώργιο Καμπά, σε Οινούσες και Παναγιά.

Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν συντεταγμένα, σαν να επρόκειτο για επιδρομή πάνω από τις Οινούσες, την Παναγιά και την Ρώ. Η όλη επιχείρηση ξεκίνησε στις 13.50 και διήρκεσε εννιά λεπτά,μέχρι και τις 13.59.

Δείτε επίσης: «Υποτακτικός» σύμβουλος του Ερντογάν μιλάει ανοιχτά για αλλαγή συνόρων!

Μάλιστα δυο από αυτές τις υπερπτήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ύψος μόλις 500 ποδών (περίπου 160 μέτρα πάνω από τη γη) κάτι που δεν θεωρείται συνηθισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν πολλές εικονικές αερομαχίες μεταξύ των τουρκικών μαχητικών και ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που απογειώθηκαν για την εικονική αναχαίτιση των εισβολέων.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τα Τουρκικά μαχητικά επιχείρησαν να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο τύπου NH90 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ. Σε κάθε περίπτωση πάντως το περιστατικό δεν είναι συνηθισμένο και προβληματίζει την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This