ΗΠΑ: 19χρονη που σκότωσε τον σωματέμπορο βιαστή της κινδυνεύει με ισόβια!

Must Read

Την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή κινδυνεύει να περάσει 19χρονη στις ΗΠΑ, η οποία σκότωσε τον άνδρα που τη βίαζε και την εξέδιδε. Αμφιλεγόμενος εισαγγελέας, ο οποίος δεν άσκησε δίωξη στον βιαστή της όταν συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας, δεν της επέτρεψε να κάνει χρήση του νόμου που προστατεύει τα θύματα κυκλωμάτων εμπορίας λευκής σαρκός.

Η Κρίσταλ Κάιζερ ομολόγησε τον Ιούνιο του 2018 ότι πυροβόλησε τον Ράντι Βόλαρ δύο φορές στο κεφάλι και έκαψε το πτώμα του στο σπίτι του στην Κενόσα του Ουισκόνσιν, διότι επιχείρησε να τη βιάσει για πολλοστή φορά. Υποστήριξε ότι ο Βόλαρ άρχισε να τη βιάζει στα 16 της όταν εκείνος ήταν 33 ετών και την ανάγκαζε να κάνει σεξ επί πληρωμή σε ξενοδοχεία με ενήλικες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κάιζερ είναι μόνο ένα από τα έξι ανήλικα σεξουαλικά θύματα του Βόλαρ, ο οποίος τέσσερις μήνες πριν από τον φόνο του είχε συλληφθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο εισαγγελέας Μάικλ Γκρέιβλι, όμως, «αδικαιολόγητα», σύμφωνα με τη «Washington Post», τον άφησε ελεύθερο χωρίς να του ασκήσει δίωξη.

Ο ίδιος εισαγγελέας τώρα υποστήριξε ότι η Κάιζερ είχε σχεδιάσει τον φόνο, βασιζόμενος σε μια selfie που είχε αναρτήσει η νεαρή στο facebook δύο ώρες πριν από το φονικό με τίτλο «η φωτογραφία σύλληψής μου». Αυτό της στέρησε το δικαίωμα να απαλλαχθεί από τον φόνο βάσει του νόμου που προστατεύει τα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This