Στο ΟΑΚΑ εν μέσω αποθέωσης οι… επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης!

Εκστασιασμένοι, οι «πράσινοι» φίλαθλοι ήδη ζητούν το... όγδοο!

Must Read

Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού αδημονούσαν για την άφιξη της αποστολής του… επτάστερου στο ΟΑΚΑ, με το καταπράσινο δίπατο «καμπριολέ» πούλμαν με το μήνυμα «Ο βασιλιάς επέστρεψε» να φτάνει στις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού αθλητικού κέντρου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας να γνωρίζουν εκ νέου την αποθέωση.

Μόλις το πούλμαν έφτασε έξω από το ΟΑΚΑ και ενώ ακουγόταν από τα ηχεία ο ύμνος της ομάδας, οι φίλοι του «τριφυλλιού» άρχισαν να ανάβουν καπνογόνα και να αποθεώνουν τους «πράσινους», οι οποίοι πάτησαν την κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Από την πλευρά τους, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» τραγουδούσαν συνθήματα μαζί με τους φιλάθλους, οι οποίοι άρχισαν ήδη να ζητούν από τους πρωταθλητές το όγδοο ευρωπαϊκό «στέμμα», επευφημώντας και τον Εργκίν Αταμάν για τη συμβολή του στην «πράσινη» επιτυχία.

Μια πράσινη λαοθάλασσα, εξάλλου, υποδέχτηκε τους επτάκις πρωταθλητές Ευρώπης και στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου η πτήση από Βερολίνο προσγειώθηκε λίγο μετά τις 2.15 το μεσημέρι. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι φίλοι των πράσινων  που συνόδευσαν οδικώς το πούλμαν του Παναθηναϊκού μέχρι και το ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να κλείσει εκτάκτως το ρεύμα της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα, λόγω της διέλευσης της αποστολής και του… κονβόι των «πράσινων» φιλάθλων.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This