Πρόσκληση Κασσελάκη στην παλαιστινιακή ηγεσία να επισκεφθεί την Αθήνα

Εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό

Must Read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται για δεύτερη μέρα στα παλαιστινιακά εδάφη και από τη Ραμάλα εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό.

Εκεί συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής της PLO, Hussein al-Sheikh, οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη. Μάλιστα του ζήτησε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιστινιακό ζήτημα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις παραδοσιακά στενές σχέσεις του ελληνικού και του παλαιστινιακού λαού. Επανέλαβε την αταλάντευτη υποστήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την άμεση κατάπαυση του πυρός και την επανέναρξη αξιόπιστων διαπραγματεύσεων για λύση δυο κρατών στα σύνορα του 1967, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, ενώ τάχθηκε υπέρ της αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους.

Δεσμεύθηκε δε για την προώθηση του παλαιστινιακού ζητήματος διεθνώς και προσκάλεσε την παλαιστινιακή ηγεσία στην Αθήνα.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύουν στο ταξίδι του η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο τομεάρχης Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η τομεάρχης Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, καθώς και ο διπλωματικός του σύμβουλος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This