Νέα βίντεο με την 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από τη γέφυρα – «Μου είχε πει ”εγώ θα αυτοκτονήσω”»

Μαθητής επιτέθηκε λεκτικά στην αδερφή της 17χρονης

Must Read

Νέα βίντεο με την 17χρονη Νικολέτα που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα στο Ηράκλειο της Κρήτης «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας.

Η νεαρή μαθήτρια καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να περπατάει από το σχολείο της προς το σπίτι, σε μια απόσταση 7 χιλιομέτρων, λίγη ώρα προτού βρεθεί στο κενό. Στα πλάνα, τίποτα δεν φαίνεται να προδίδει το κακό που θα ακολουθούσε.

Την ίδια στιγμή, φίλη της μιλώντας στο Live News υποστήριξε ότι η 17χρονη της είχε πει ότι θα έδινε τέλος στη ζωή της. «Το έλεγε μόνη της ”εγώ θα αυτοκτονήσω” κι εγώ της έλεγα τι βλακείες είναι αυτά που λες» ανέφερε η φίλη της στην εκπομπή, ενώ το ίδιο υποστήριξε και πατέρας μιας εκ των συμμαθητριών της 17χρονης.




Στην εκπομπή προβλήθηκε και βίντεο από σχολική εκδρομή όπου η Νικολέτα φαίνεται να κάθεται μόνη της. 







 

Την ίδια στιγμή η αδερφή της αναφέρει ότι Νικολέτα δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και δεν ήθελε να κάνει παρέα μαζί τους, ενώ σύμφωνα με την ίδια, οι καθηγητές της δεν έδωσαν ποτέ σημασία.




Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η αδερφή της 17χρονης, όταν η ίδια πήγε στο σχολείο, μαθητής της είπε «ευτυχώς που αυτοκτόνησε η αδερφή σου» και της επιτέθηκε λεκτικά.

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. η εκκλησία κρίνει πράξεις και ο θεός προθέσεις !!! Βλέπει τον λόγο και όχι την πράξη ξεκομμένα από την αιτία ! Όποιος έχει ………ας γράψει στα ……..τι λέει ο κάθε άνθρωπος κριτής με ράσα η χωρίς!!! Αυτά! Από εμένα δημόσια!!η εκκλησία και ο κλήρος γενικά έχουν το ανθρώπινο,κατανοητό!!!! Ας σιωπήσουν με σοφία,καλό θα κάνουν στην εκκλησία !!!

  2. Καλό θα ήταν όλοι εμείς που κρίνουμε και κατακρίνουμε να αναλογιστούμε τι κάνουμε για όλες αυτές τις ψυχές που υποφέρουν.Μηπως να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την αδιαφορία που δείχνουμε κάθε φορά που ένας συνάνθρωπος μας ζητά βοήθεια είτε κρυφά είτε φανερά γιατί κατά βάθος όλοι ξερουμε .Ας αναπαυθεί η ψυχούλα του παιδιού και ας προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε παρόμοιες καταστάσεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This