Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς ανοίγει το αυριανό πρόγραμμα στο Suzanne-Lenglen

Ένα ακόμη εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή

Must Read

Έτοιμος! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί αύριο στο Ρολάν Γκαρός με τον Γερμανό Νο83 του κόσμου, Ντάνιελ Αλτμάιερ, σε μία συνάντηση ανάμεσα σε δύο one-handed backhand, που θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα ανοίξει το πρόγραμμα του Suzanne-Lenglen!

Θα ακολουθήσει στο ίδιο γήπεδο η αναμέτρηση της Καμίλα Οσόριο με την Ονς Ζαμπέρ, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες Αντρέι Ρούμπλεφ – Πέδρο Μαρτίνεθ και Κόρι Γκοφ – Ταμάρα Ζίντανσεκ.

Στο Philippe Chartier, η αυλαία θα ανοίξει με την αναμέτρηση της Καρολίν Γκαρσία κόντρα στην Σοφία Κένιν (13:00), ενώ αμέσως μετά, ο Κάρλος Αλκαράθ θα παίξει απέναντι τον Ολλανδό και προερχόμενο από τα προκριματικά, Γιέσπερ Ντε Γιονγκ. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι της πρώην Νο1 του κόσμου και της νυν, Ναόμι Οσάκα και Ίγκα Σφιόντεκ, ενώ στο βραδινό ματς της Τετάρτης ο Γιάνικ Σίνερ θα παίξει απέναντι στον Ρισάρ Γκασκέ.

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This