Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ – Απλήρωτες χιλιάδες μητέρες και σοβαρές καταγγελίες

«Στην Ελλάδα 2.0 να μένουν απλήρωτοι δικαιούχοι εξαιτίας του λάθους προγραμματισμού της Διοίκησης»

Must Read

Απλήρωτες είναι χιλιάδες αυτοαπασχολούμενες μητέρες, δικαιούχοι του επιδόματος, λόγω μη λειτουργίας της πλατφόρμας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές από τους εργαζομένους στην ΔΥΠΑ καθώς γίνονται αποδέκτες παραπόνων, μολονότι αυτοί κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων

«Θέμα: Απλήρωτοι λόγω πλατφόρμας επίδομα Μητρότητας και γονικές άδειες

Όταν οι ακριβοπληρωμένες ψηφιακές πλατφόρμες εμποδίζουν και ακυρώνουν τη δουλειά των εργαζομένων.

Ενώ οι αιτήσεις των δικαιούχων για ειδική παροχή προστασίας μητρότητας και γονικής άδειας υποβάλλονται κανονικά δεν προχωρά η πληρωμή τους, ως αποτέλεσμα της μη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αδιανόητο!

Στην Ελλάδα 2.0 να μένουν απλήρωτοι δικαιούχοι εξαιτίας του λάθους προγραμματισμού της Διοίκησης και εξαιτίας της έλλειψης ολοκληρωμένης υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων. Είναι αδιανόητο η επικοινωνία να προηγείται της ουσίας.

Οι δικαιούχοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται ενώ οι συνάδελφοι που είναι αποδέκτες της διαμαρτυρίας των δικαιούχων γίνονται σάκος του μποξ, χωρίς να έχουν καμιά ευθύνη.

Εδώ που φτάσαμε, με απλήρωτους χιλιάδες δικαιούχους ως αποτέλεσμα της βουλιμικής επικοινωνιακής τακτικής της Διοίκησης, ζητούμε την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα οι πληρωμές των δικαιούχων.

ΥΓ: Οι κωδικοί taxisnet της ΔΥΠΑ Κυκλοφορούν ελευθέρα σε όλη την Ελλάδα. Αν συμβεί κάτι ποιος θα έχει την ευθύνη?»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This