Τι θυμάται, ρε, ο άνθρωπος

Must Read

Ο κ. Ανδρέας Καψαμπέλης στον «κοριό» του μας θύμισε μεγαλοστομίες του κ. Μητσοτάκη από προεκλογικές ομιλίες του το 2019 στη Μακεδονία (τη δικιά μας Μακεδονία). Στις ομιλίες αυτές δήλωνε:

«Η Ελλάδα θα βάλει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων, εφόσον κρίνει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα» (Σιάτιστα). «Επαίσχυντη η Συμφωνία των Πρεσπών» (Καστοριά). «…Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας» (Εδεσσα). «Είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες» (Φλώρινα).

Σχόλιο πρώτο: Τι πάει και θυμάται ο άνθρωπος! Κακό πράμα να έχεις γερό μνημονικό! Σχόλιο δεύτερο: Τι έκανε από όλα αυτά ο κ. πρωθυπουργός; Απολύτως τίποτα. Αρα εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του. Μήπως, λοιπόν, αυτό θυμίζει μια άλλη υπόθεση εξαπάτησης των ψηφοφόρων, για την οποία κινήθηκε αστραπιαία η Δικαιοσύνη; Κάποια σοφή ελληνική παροιμία λέει ότι όλα τα στραβά καρβέλια η νύφη τα κάνει, όπου εν προκειμένω στον ρόλο της «νύφης» έχουμε τους… Σπαρτιάτες. Να, λοιπόν, που και άλλοι κάνουν στραβά καρβέλια, αλλά αυτούς δεν τους αγγίζει κάτι. Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε, που λέει και ο Πιραντέλο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φωτιά στο Δήλεσι – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στο Δήλεσι, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ αναμένεται να...

More Articles Like This