Αγγελίνα Αβραμάκου: Ο αγώνας της νεαρής ακτιβίστριας να μεταφέρει στις Βρυξέλλες την ελληνική πράσινη ατζέντα

Must Read

Μια γνήσια ακτιβίστρια του Πράσινου Κινήματος είναι η νεαρή Αγγελίνα Αβραμάκου, με καταγωγή από την Αρεόπολη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, που μένει στο Περιστέρι, έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά από τότε που θυμάται τον εαυτό της ασχολείται «με τα άλογα και την ποιοτική αγροδιατροφή και ζωή».

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Τουλάχιστον αυτό λέει μιλώντας στη στήλη μας η υποψήφια ευρωβουλευτής με το Πράσινο Κίνημα Αγγελίνα Αβραμάκου, φίλη και συνυποψήφια στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον ηθοποιό και πρώην ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

«Στις 9 Ιουνίου ζητώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να φέρουμε στο προσκήνιο την “πράσινη” ατζέντα και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Ως νέα γυναίκα, που ασχολείται ενεργά από πολύ μικρή ηλικία με τον εθελοντισμό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας, την άδολη αγάπη προς τα ζώα, το οικοσύστημά μας, που καταρρέει γύρω μας από τις άφρονες πολιτικές στον βωμό του χρήματος και με δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν έχει “πράσινες φωνές” στο Ευρωκοινοβούλιο, αποφάσισα να μετέχω σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφια με το Πράσινο Κίνημα» μας λέει η 31χρονη Αγγελίνα, που είναι δεινή ιππέας και αγωνίζεται χρόνια τώρα για την «πράσινη» ανάπτυξη και ατζέντα.

«Θέλω να φέρω την ελληνική “πράσινη” ατζέντα στο Ευρωκοινοβούλιο μέσα από τη ματιά της δικής μου γενιάς, που υποφέρει και ασφυκτιά. Αρκετά με τις τοξικές και παρωχημένες λογικές και συμπεριφορές, που τελικά μας πληγώνουν όλους. Στο Πράσινο Κίνημα δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής. Ούτε άνθρωποι του “δήθεν”, που ψάχνουν για “καρέκλες”. Ολοι και όλες μας έχουμε αποδείξει στην πράξη τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ίδια τη ζωή σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη, που κινδυνεύει από τις λανθασμένες ενέργειές μας ή τις παραλήψεις μας. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Γι’ αυτό στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα… Πρέπει να προχωρήσουμε “με καθαρές αποφάσεις και προτεραιότητες”, με αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Με την “πράσινη” ατζέντα, που άλλωστε το αναγνωρίζει πλέον ως αναγκαιότητα όλη η Ευρωπαϊκή Ενωση. Σε αυτόν τον όμορφο αλλά και πολύ δύσκολο όσο και απαιτητικό αγώνα θα ήθελα τη στήριξή σας σε αυτές τις ευρωεκλογές όλων όσοι πιστεύουν στο ίδιο όραμα» υποστηρίζει η δραστήρια υποψήφια ευρωβουλευτής Αγγελίνα Αβραμάκου, σηκώνοντας τη σημαία του «Πράσινου» κόμματός της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This