Εφιάλτης στα καμαρίνια για την Αναστασία Γιούσεφ

«Είναι αισχρό αυτό που μου έκαναν»

Must Read

Εκρηξη οργής από την Αναστασία Γιούσεφ. «Αυτό είναι βία!» καταγγέλλει μέσω της «Espresso», κάνοντας λόγο για «εκμετάλλευση» και «άρρωστα μυαλά», με αφορμή ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη, για το οποίο έχει προχωρήσει ήδη σε νομικές ενέργειες.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Κάμερα κλειστού κυκλώματος μαγαζιού κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις της δημοφιλούς performer την ώρα που άλλαζε ρούχα για μια live εμφάνισή της και το υλικό διακινήθηκε παράνομα στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να φτάσει και στο κινητό ενός φίλου της.

«Είναι αισχρό αυτό που μου έκαναν. Βρήκε τυχαία ένας φίλος μου τις φωτογραφίες και μου τις έστειλε. Φρίκαρα, γιατί είμαι όντως εγώ! Εχουν αναρτηθεί σε κάτι περίεργα σάιτ, είδα δύο φωτογραφίες μου στο ένα, τέσσερις στο άλλο… Δηλαδή μετά τι θα γίνει; Θα βγει και κάνα βίντεο στο ίντερνετ;» σχολιάζει εμφανώς θορυβημένη σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Οπως προσθέτει, δεν έχει καταφέρει ν’ αναγνωρίσει ακόμη τον χώρο ώστε να ζητήσει ευθύνες. «Δεν έχω καταλάβει ποιο μαγαζί είναι. Ξέρεις, σε ένα Σάββατο μπορεί να πάω να χορέψω και σε πέντε μαγαζιά. Δεν έχουν όλα καμαρίνια, συνήθως αλλάζω σε γραφεία, αποθήκες, κάβες… Δεν παρατηρώ τους χώρους. Βάζω το ρούχο μου, χορεύω, πληρώνομαι, φεύγω… Εχω βέβαια στο μυαλό μου μια δυο πιθανές περιπτώσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη, όχι ακόμα τουλάχιστον. Πάντως θα τη βρω την άκρη και αυτός που το έκανε θα πληρώσει» αναφέρει με σιγουριά.

 

@anastasiagiousefofficial Ξεφτιλες Τουλαχιστον!Ντροπή τους😡!#fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Giousef

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό αυτό που της συνέβη το κύμα συμπαράστασης και βοήθειας που δέχεται από τους followers της, «τα αστεράκια της», όπως τους αποκαλεί, είναι μεγάλο. «Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα στα social με ό,τι παρατηρούν και πιστεύουν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει… Ας πούμε, παρατήρησαν ότι υπάρχει ναργιλές σε μια από τις φωτογραφίες. Ισως λοιπόν η καταγραφή να έγινε σε κάποιο ναργιλάδικο που εμφανίστηκα… Το ψάχνουμε προσεκτικά μαζί με τον δικηγόρο μου. Δεν θα μου γλιτώσει αυτός που το έκανε… Θα τον βρω! Εχω στο μυαλό μου μια δυο πιθανές περιπτώσεις, αλλά θα το ψάξω προσεκτικά, γιατί θέλω να είμαι σίγουρη. Προσπαθώ να θυμηθώ λεπτομέρειες» μας λέει, ενώ απορρίπτει (εκτός απροόπτου) το ενδεχόμενο να της το έστησαν όλο αυτό για να την εκδικηθούν.

«Δεν ξέρω αν έγινε για λόγους εκδίκησης, δεν το νομίζω. Υπήρξαν δυο τρεις μαγαζάτορες που δεν τα πήγαμε καλά στη συνεργασία μας, αλλά δεν πρέπει να ήταν αυτοί, γιατί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις θυμάμαι τα μέρη όπου άλλαξα. Ασε που με βλέπω μαυρισμένη στις φωτογραφίες και αναρωτιέμαι αν το υλικό τραβήχτηκε πέρυσι το καλοκαίρι» σημειώνει.

@anastasiagiousefofficial #fy #fyp #Giousef ♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Giousef

 

Σε κάθε περίπτωση η Αναστασία Γιούσεφ δηλώνει πως δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. «Νιώθω οργή. Αυτό είναι βία. Νιώθω σαν βιασμένη, να το πω πιο απλά… Ο άλλος εκμεταλλεύτηκε την ώρα της δουλειάς μου και με έγραψε σε βίντεο τη στιγμή που άλλαζα και μετά έβγαλε το υλικό στο ίντερνετ. Δηλαδή, αν ήμουν γυρισμένη μπροστά, θα με βγάζανε και ολόγυμνη; Είμαι πολύ θυμωμένη και θέλω να περάσω ένα μήνυμα στα κορίτσια να προσέχουν πολύ. Να προσέχουν πού στέλνουν φωτογραφίες, πού αλλάζουν, τα πάντα… Δυστυχώς, υπάρχουν άρρωστα μυαλά εκεί έξω… Εγώ είμαι δυνατή σαν άνθρωπος και θα το περάσω. Αλλοι δεν είναι όμως και κάπως έτσι οδηγούνται σε αυτοκτονίες ή σε ψυχιάτρους» καταλήγει η Αναστασία Γιούσεφ στις δηλώσεις της στην «Espresso».

@anastasiagiousefofficial Έρχεται η τιμωρία👏#fy #fyp #giousef ♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Giousef

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This