Η συνέντευξη του Γιώργου Χαρβαλιά για το βιβλίο του «Γιαβόλ» για τις ελληνογερμανικές σχέσεις

Must Read

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σχετικά με το βιβλίο του «Γιαβόλ» έδωσε ο Γιώργος Χαρβαλιάς.

Το βιβλίο εμπεριέχει την εμπεριστατωμένη έρευνα του δημοσιογράφου και συγγραφέα σχετικά με τις ελληνογερμανικές σχέσεις, πτυχές των οποίων αναλύει στην συνέντευξη που έδωσε στο militaire.gr.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε εμπλουτισμένη τέταρτη έκδοση αναλύοντας τον ρόλο της Γερμανίας στην χώρα μας από την εποχή του Όθωνα μέχρι τις μέρες μας.

Στη νέα έκδοση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πληροφορίες για τα απόρρητα πρακτικά του ∆.Σ. της ελληνικής Siemens την περίοδο 1938-46 που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δηµοσιότητας, λησµονηµένα περιστατικά από το δράµα της Κατοχής στην Αθήνα όπως ο βανδαλισµός του ΠανεπιστηµίουΑθηνών από τους Ναζί και η δολοφονία ενός στρατηγού-ήρωα στα σκαλιά της Αθηναϊκής Λέσχης, ειδικό παράρτηµα για το «Ελληνικό Ολοκαύτωµα» και τις πρωτοφανείς γερµανικές ωµότητες στους µαρτυρικούς τόπους που βαφτίστηκαν «πολεµικά αντίποινα» από τους σύγχρονους παραχαράκτες της Ιστορίας, αναψηλάφηση της ατιµωρησίας που επιφυλάχθηκε σε Γερµανούς εγκληµατίες πολέµου και Έλληνες δωσίλογους, αποκαλύψεις για το πώς οι Ναζί ολιγάρχες της γερµανικής α, ατοκινητοβιοµηχανίας ξανάχτισαν µεταπολεµικά τις αυτοκρατορίες τους.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This