Το πραγματικό διακύβευμα των ευρωεκλογών

Must Read

Δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους ειδήσεις.

Στη Γερμανία, ισλαμιστής μαχαιρώνει Γερμανού πολιτικό. Την ίδια στιγμή, ο Σολτς παρέα με τον Μακρόν, ανοίγουν την πύλη του φρενοκομείου, σέρνοντας την Ευρώπη σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Κάποιοι υποστήριζαν πως είναι τεράστιο έγκλημα να αφεθεί η Ευρώπη στα χέρια αυτών που την αιματοκύλισαν δύο φορές. Σήμερα, φαίνεται να δικαιώνονται απόλυτα. Από το 1990, η Ευρώπη άρχισε να επαναλαμβάνει τα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν σε δύο Παγκόσμιους πολέμους.

Ξάφνου, οι σύμμαχοι σε δυο παγκόσμιους πολέμους Σέρβοι, έγιναν «εχθροί» και οι σύμμαχοι των ναζί, Βόσνιοι, Κροάτες, Κοσοβάροι, Σκοπιανοί έγιναν «σύμμαχοι».

Σήμερα, η Ευρώπη ετοιμάζεται να εισέλθει σε Πολεμική αντιπαράθεση με την επίσης σύμμαχο σε δύο παγκόσμιους πολέμους, Ρωσία. Παρότι πλέον δεν υπάρχει ο «κομμουνιστικός κίνδυνος». Ο ναζιστικός εφιάλτης αναβιώνει στην Ουκρανία αφού μέσω της ναζιστικής προπαγάνδας, έπεισε μερικά εκατομμύρια Σλάβους, ότι δεν είναι Σλάβοι αλλά Άριοι, και πως έχουν καθήκον να σφάξουν άλλους Σλάβους, επειδή είναι …Σλάβοι.

Οι Τούρκοι φυσικά που συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα, κατέχοντάς ακόμα και το ευρωπαϊκό πλέον έδαφος της Κύπρου, ενώ διαπράττουν εισβολές και σφαγές σε τέσσερις ανεξάρτητες χώρες, παραμένει στο απυρόβλητο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Τουρκία που δύο φορές στάθηκε στην λάθος πλευρά της ιστορίας, σήμερα ανταμείβεται σε όλα τα επίπεδα.

Ήταν άλλωστε ο ίδιος ο Ερντογάν ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι κανένας ευρωπαίος πολίτης δεν θα είναι πλέον ασφαλής στους δρόμους της πόλης του. Μία ευθεία τρομοκρατική απειλή, για την οποία δεν υπέστη καμιά συνέπεια! Αντίθετα, η Δύση με την συνέργεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον γέμισε όπλα τα οποία φυσικά θα τα στρέψει εις βάρος της Ελλάδας. Το αναφέρει πλέον στα σχολικά βιβλία της χώρας του…

Αυτή η απειλή του Ερντογάν, έγινε σήμερα για άλλη μια φορά πραγματικότητα. Γερμανός πολιτικός μαχαιρώθηκε από ισλαμιστή τρομοκράτη, πιστό ακόλουθο του «στρατού του Ισλάμ», που ο Ερντογάν αυτοανακηρύχθηκε αρχηγός του.

Οι λαοί της Ευρώπης λοιπόν θα κληθούν να πολεμήσουν για να πάρουν εκδίκηση τα ορφανά των ηττημένων του 1945. Παράλληλα, ο εξισλαμισμός των ευρωπαϊκών χωρών, θα εξασφαλίσει την ανάλογη εσωτερική απειλή, ώστε όποιος τολμά να αμφισβητεί το κυρίαρχο αφήγημα του νέου Ράιχ, να σφάζεται έξω από την αυλή του.

 

Για την Ελλάδα φυσικά, το διακύβευμα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η Ελλάδα έζησε διαδοχικές γενοκτονίες, ακόμα και όταν βρέθηκε στην πλευρά των νικητών.

Τόσο το 1922, όσο και το 1942, η Ελλάδα αντιστάθηκε στην «αυτοκρατορία του κακού», αφέθηκε όμως την τύχη της και σφαγιάστηκε ο πληθυσμός της. Ειδικά μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, βλέποντας τους συμμάχους της να παρατηρούν απαθείς το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που είχε συντελεστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Τρέφει αυταπάτες όποιος πιστεύει ότι εάν η Ελλάδα συνταχθεί με τους αιμοσταγείς παράφρονες της Ευρώπης, δεν θα υποστεί και μία τρίτη γενοκτονία. Η Τουρκία άλλωστε καραδοκεί, προετοιμάζεται για την κατάληψη του μισού Αιγαίου και της Θράκης, περιμένοντας απλά την ευκαιρία. Παίζοντας πάλι τον ρόλο του επιτήδεια ουδέτερου με την Ρωσία, προκειμένου για άλλη μια φορά να βγει αλώβητη και να επιτεθεί όπως το 1955 και το 1974.

Έχει εξασφαλίσει και την απαραίτητη η πέμπτη φάλαγγα εντός Ελλάδος με τους χιλιάδες ισλαμιστές που εισήλθαν στο ελληνικό έδαφος με τις ευλογίες της. Διότι οι πραγματικοί πρόσφυγες σφάζονταν από τους Τούρκους στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ.

Έπειτα λοιπόν από τα τύμπανα πολέμου που έκρουσαν ο Σολτς, ο Μακρόν, ο αχυράνθρωπος των Τούρκων Στόλτεμπεργκ, το διακύβευμα των ευρωεκλογών για τους λαούς της Ευρώπης, ειδικά όμως για τον ελληνικό λαό είναι κολοσσιαίο. Είναι υπαρξιακό.

Εάν οι λαοί της Ευρώπης επιτρέψουν με την ψήφο τους στους «συστημικά διεφθαρμένους υπηρέτες των Γερμανών» και των συμμάχων τους να συνεχίσουν να κρατούν τα ηνία της Ευρώπης, να περιμένουν αίμα και χάος μέσα στις μεχρι πρότινος «ειρηνικές» πατρίδες τους. Είναι ανοησία να επιτρέπεις σε αυτόν που σε αιματοκύλισε δύο φορές, να ορίσει πάλι την τύχη σου και να αναμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Για την Ελλάδα όμως, είναι έγκλημα να πιστέψεις ότι θα επαναλάβεις τα γεωπολιτικά εγκλήματα του 1922 και του 1974 και δεν θα ζήσεις πάλι εθνική τραγωδία…

Ίσως οι ευρωεκλογές του Ιουνίου, να είναι η τελευταία ευκαιρία που μας δίνεται για να επιλέξουμε εάν θα επιβιώσουμε ή εάν θα καταστραφούμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This