Ανδρουλάκης από Αίγιο: Φανταστείτε τι ασυδοσία θα ζήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια όταν για ό,τι συμβαίνει η απάντηση είναι 41%

Must Read

Νέα επίθεση κατά της κυβερνώσας παράταξης εξαπέλυσε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Αίγιο, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του εν όψει των ευρωεκλογών, προειδοποιώντας «φανταστείτε τι ασυδοσία και τι αλαζονεία θα ζήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια» που απομένουν για να ολοκληρωθεί η θητεία της, στην περίπτωση που οι πολίτες δεν ψηφίσουν με στόχο να υπάρξει μια ισχυρή αντιπολίτευση.

«Για ό,τι συμβαίνει η απάντηση είναι “41%”. Για την ακρίβεια, τα Τέμπη, την κατάρρευση του ΕΣΥ, τα σκάνδαλα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Για όλα, η απάντηση είναι “41%”. Εδώ λοιπόν τι χρειάζεται; Μια ισχυρή, σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση, η οποία θα έχει πρόγραμμα, ανθρώπους, θέσεις, ήθος. Για να συγκρουστεί με τη Νέα Δημοκρατία, να έχει ένα ισχυρό ποσοστό στις ευρωπαϊκές εκλογές, να αναλάβουμε ισχυρές πρωτοβουλίες την επόμενη ημέρα για να έχει αντίπαλο στις επόμενες εθνικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στο διακύβευμα των φετινών ευρωεκλογών.

Ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων και την άρνηση της ΕΥΠ να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, ο Ν. Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε: «Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για τη χθεσινή επιστολή που μου απηύθυνε η ΑΔΑΕ, όπου αναφέρεται ότι η ΕΥΠ δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ; Δηλαδή το κράτος δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας και μάλιστα πολιτικός προϊστάμενος στην υπηρεσία αυτή είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει την επόμενη ημέρα;»

Ο ίδιος προέτρεψε, κατόπιν, τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην ομιλία του να ανακαλέσουν από τη μνήμη τους μια πολιτική κίνηση του κ. Κασσελάκη που να έχει επιφέρει πολιτικό πλήγμα στη Νέα Δημοκρατία. «Καμία πολιτική ζημιά, μα καμία. Διότι ό,τι προτείνει είναι εκτός πραγματικότητας. Το τελευταίο μάλιστα ήταν τα προγράμματα κοινωνικών κατοικιών. Αναφέρει σε ένα σποτ του ότι “προτείνουμε περιορισμό της golden visa στα αστικά κέντρα”. Το ψηφίσαμε πριν τρεις μήνες, τι το προτείνεις; Πριν τρεις μήνες με την πίεση του ΠΑΣΟΚ το ψηφίσαμε στη Βουλή και πήγαμε την golden visa σε όλα τα αστικά κέντρα από τις 250.000-400.000 στις 800.000. Δεν το ξέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το κάνει σποτ τρεις μήνες μετά; Αυτό, όμως, βολεύει τον κ. Μητσοτάκη», τόνισε σχετικά.

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού με τις πολιτικές μας λύσεις, τις θέσεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Καταλαβαίνω ότι αυτό δε βολεύει κάποιους και είναι πιο κοπιαστικό από τα TikTok», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This