Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Δύο ξένοι στα μπουζούκια

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Must Read

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης διασκέδασαν πριν από μερικά βράδια στο Vogue, όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης. Δεν πήγαν όμως μαζί ούτε κάθισαν στο ίδιο τραπέζι.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη του φετινού «My Style Rocks» βρέθηκε στο νυχτερινό στέκι της παραλιακής λεωφόρου με φίλες της, ανάμεσά τους και συμπαίκτριές της στο reality μόδας του Σκάι, όπως η Νατάσα Βελιανίτη και η Ανδριάνα Παναγιώτου. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε παρέα με έναν φίλο του και φαινόταν χαλαρός και πολύ ευδιάθετος παρότι είχε διαπιστώσει εξαρχής την παρουσία της μητέρας των παιδιών του στον ίδιο χώρο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι δύο πρώην δεν είχαν καμία επικοινωνία, ούτε μίλησαν ούτε πέταξαν λουλούδια ο ένας στον άλλον ούτε τίποτα… Παρόλο που ο Παναγιώτης έριχνε συχνά πυκνά κλεφτές ματιές προς τη μεριά της Ζέτας, εκείνη είχε γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη της προς το μέρος του και δεν τον κοίταξε ούτε μια φορά. Η καλλονή influencer, η οποία ήταν απαστράπτουσα μέσα στη sexy ολόσωμη και γεμάτη κρύσταλλα φόρμα της, δεν έριξε το βλέμμα της στον ποδοσφαιριστή ούτε καν τη στιγμή που εκείνος σηκώθηκε και χόρεψε πάνω στην πίστα, με τα λουλούδια να πέφτουν πάνω του βροχή. Και η ίδια η Ζέτα, όμως, λικνίστηκε με χάρη στον ρυθμό της μουσικής μπροστά στο τραπέζι της, με τα βλέμματα των θαμώνων να καρφώνονται πάνω της, καθώς ήταν στα καλύτερά της και πιο ωραία από ποτέ.

Το γεγονός ότι το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι διασκέδασε χώρια στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί δεν πέρασε, φυσικά, ασχολίαστο από τους θαμώνες που τους αναγνώρισαν, με κάποιους να σχολιάζουν αιχμηρά για τον Ταχτσίδη «τι είχε και τι έχασε!». Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή, στη διάρκεια της νύχτας, η Ζέτα Θεοδωροπούλου έσπευσε να κάνει παρατήρηση σε νεαρό άντρα που την τραβούσε βίντεο την ώρα που εκείνη χόρευε, ζητώντας του επιτακτικά να το σβήσει, πράγμα που εκείνος έκανε. Την ώρα που γινόταν αυτό, πάντως, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε το βλέμμα του πάνω της και φαινόταν έτοιμος να επέμβει σε περίπτωση που χρειαζόταν. Δεν χρειάστηκε όμως. Μια χαρά τα κατάφερε και μόνη της η Ζέτα.

Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της πριν από λίγο καιρό, ο ποδοσφαιριστής και η influencer έχουν μπει πια σε τροχιά διαζυγίου λόγω της ύπαρξης τρίτου προσώπου στη ζωή εκείνου στη Ρουμανία, όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Η πρόσφατη δε έξοδός τους στα ίδια μπουζούκια, όπου γλέντησαν από απόσταση σαν δυο άγνωστοι, φανερώνει δυστυχώς ότι μάλλον δεν υπάρχει και περιθώριο επανασύνδεσης μεταξύ τους.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This