Για αθλητικό καλοκαίρι γεμάτο δράση… η φάση είναι Public!

Οι αθλητικές φάσεις θέλουν extra large τηλεοράσεις, για να τις ζήσουμε... ζωντανά!

Must Read

Για ένα τόσο δυνατό αθλητικό καλοκαίρι όπως το φετινό, γεμάτο κορυφαίες διοργανώσεις, η επιλογή τηλεόρασης μεγάλων διαστάσεων είναι απαραίτητη για να απολαύσουμε κάθε λεπτό δράσης. Ως εκ τούτου, η φάση θέλει Public, όπου βρίσκει κανείς μια συναρπαστική γκάμα από extra large τηλεοράσεις, εξοπλισμένες με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Κατά την επιλογή τηλεόρασης, εστιάζουμε σε βασικά χαρακτηριστικά, για να προμηθευτούμε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες μας. Βασικότερο όλων, είναι φυσικά το μέγεθος σε ίντσες (π.χ. τηλεόραση 55 ιντσες έως 85+ ίντσες) και το πιο αντικειμενικό κριτήριο για τη σωστή επιλογή είναι η απόσταση από την τηλεόραση στην οποία καθόμαστε. Ενδεικτικά, για θέαση από απόσταση 2 έως 2,3 μέτρων, μια καλή επιλογή είναι η τηλεόραση από 46” μέχρι 54”, ενώ για θέαση που ξεπερνά τα 2,5 μέτρα είναι μία οθόνη 55” μέχρι 61”.

Με μια επίσκεψη στα Public, θα ανακαλύψουμε μία τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων διαφορετικών μεγεθών, κορυφαίων μαρκών, για να γίνει το σαλόνι μας σημείο συνάντησης για όλη την παρέα. Επιπλέον, ιδιαίτερη σημασία έχει η ανάλυση που προσφέρει κάθε τηλεόραση. Όσες διαθέτουν ανάλυση 4K ή 8K προσφέρουν απίστευτη λεπτομέρεια και καθαρότητα, εξασφαλίζοντας πως δεν θα χάσουμε ούτε μία φάση από κάθε αγώνα. Ταυτόχρονα, ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz και άνω: Ένας υψηλός ρυθμός ανανέωσης, όπως τα 60Ηz ή περισσότερο, εξασφαλίζει ομαλή κίνηση χωρίς θολώματα, απαραίτητο στοιχείο για τα γρήγορα αθλητικά πλάνα.

Ακόμη, για να είμαστε σίγουροι πως έχουμε βρει την κατάλληλη τηλεόραση, είναι καλό να επιλέξουμε μια συσκευή που υποστηρίζει Dolby Digital Plus και DTS-HD, που αποτελούν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ήχου surround, με τις ονομασίες τους να αναφέρονται στις εταιρείες που τις έχουν αναπτύξει. Έτσι, θα διασφαλίσουμε πως απολαμβάνουμε πολλαπλά κανάλια ήχου, χαμηλότερη συμπίεση, υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης σε σύγχρονες συσκευές που υποστηρίζουν streaming και αισθανόμαστε σαν να είμαστε μέσα στο γήπεδο!

Μία τηλεόραση που υποστηρίζει την τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) προσφέρει απόλυτα ζωντανά χρώματα και αυξημένη αντίθεση που δημιουργούν πιο ρεαλιστική εικόνα και βάθος, έτσι ώστε να νιώθουμε σαν να βρισκόμαστε μέσα στις μεγάλες φάσεις κάθε ντέρμπι. Τέλος, οι τηλεοράσεις με χαμηλό χρόνο απόκρισης διασφαλίζουν ότι οι γρήγορες εναλλαγές στις σκηνές δεν θα χάνουν την καθαρότητά τους, πράγμα αδιαπραγμάτευτο για την παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων.

Διαστάσεις, ανάλυση, τεχνολογίες… Στον ψηφιακό κατάλογο τηλεοράσεων του Public, βρίσκονται όλα όσα χρειάζεται κανείς για να κάνει την πιο value for money επένδυση. Όποια χαρακτηριστικά και αν αναζητούμε, ο προορισμός είναι Public, όχι μόνο γιατί βρίσκουμε όλα όσα αναζητούμε αλλά γιατί διαθέτουν ασύγκριτη ευκολία πληρωμών.

Με την υπηρεσία «Τα Πάντα Άτοκα» έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας με έως 36 χαμηλές άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα. Εναλλακτικά, για online αγορές, η πληρωμή μέσω Klarna μας επιτρέπει να πανηγυρίσουμε για τη νίκη και να πληρώσουμε σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα.

Για αθλητικό καλοκαίρι γεμάτο δράση και ασύγκριτες συγκινήσεις, η φάση είναι Public!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This