«Ευρωεκλογές 2024, κάτω του 25% η ΝΔ!»

Must Read

Για τις προσεχείς Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο οικονομολόγος και αντιπρόεδρος της Βουλής Βασίλης Βιλιάρδος, εκτιμά ότι περίπου επτά στους δέκα «σοβαροί νεοδημοκράτες προσανατολίζονται προς την Ελληνική Λύση», καθώς, όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά, «η ΝΔ έχει απομακρυνθεί εντελώς από το δεξιό, συντηρητικό χώρο».

Καλεί μάλιστα τους ψηφοφόρους να δώσουν στο κυβερνών κόμμα «ένα μεγάλο μάθημα στις Ευρωεκλογές, δηλαδή να είναι κάτω του 25%»!

  • Αναλυτικά:

Σύμφωνα με αυτά που διαπιστώνουμε, οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι απογοητευμένοι και νοιώθουν προδομένοι – αφού το κόμμα που ψήφιζαν δεν είναι πια γαλάζιο αλλά βαθύ πράσινο, «εμβολιασμένο από το ΠΑΣΟΚ της συμφοράς», με αρκετές «ροζ κηλίδες» που θυμίζουν το ΣΥΡΙΖΑ της καταστροφής, σε πολλά νομοσχέδια του.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, σχεδόν 7 στους 10 σοβαροί νεοδημοκράτες προσανατολίζονται προς την Ελληνική Λύση – παύοντας να επηρεάζονται από την κυβερνητική/δημοσκοπική προπαγάνδα.

Εύλογα πάντως δεν θεωρούν δεξιές μεταρρυθμίσεις τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών (όπου οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να μας «προμηθεύσουν» με νοτιαμερικανούς!), το γάμο των ομοφυλοφίλων που αποτελεί μεγάλη ντροπή, αφού η Ελλάδα είναι η πρώτη (και η μοναδική) ορθόδοξη χώρα που τον υιοθέτησε, τα τεκμήρια κερδοφορίας που ληστεύουν τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την υπερφορολόγηση μέσω της διατήρησης του ίδιου ΦΠΑ στις αυξημένες τιμές, την κοστοβόρα σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές που δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη, την τραπεζική ασυδοσία, την αισχροκέρδεια των καρτέλ κοκ.

Εκτός αυτού, τρομοκρατούνται όταν βλέπουν τη συνεχή άνοδο των δημοσίων χρεών (+50,5 δις € μόνο στα τελευταία τέσσερα χρόνια), την αύξηση των διδύμων ελλειμμάτων, τη συνεχιζόμενη αποβιομηχάνιση ή το υπέρογκο εξωτερικό χρέος στα 552 δις € – όπως επίσης τα χρέη του κόμματος τους, της ΝΔ, που συνεχίζουν την ξέφρενη ανοδική τους πορεία, έχοντας πλέον υπερβεί τα 450 εκ. €. Προφανώς λοιπόν δεν θέλουν να βιώσουν μία επί πλέον περιπέτεια χρεοκοπίας – όπως αυτές του 2010, 2012 και του 2015.

Πόσο μάλλον όταν ακόμη και ο πρόεδρος του ΣΕΒ κατηγορεί την κυβέρνηση, λέγοντας πως η Δημόσια διοίκηση και η Δικαιοσύνη προκαλούν απελπισία στους επενδυτές – ενώ ο Ε. Μυτιληναίος, όπως άλλωστε και ο Γ. Στουρνάρας, υπογραμμίζουν ότι, οι επενδύσεις των ξένων είναι μόνο κερδοσκοπικές (οδηγώντας σε μία εξαρτημένη οικονομία).

Όσον αφορά δε την εξωτερική πολιτική, θεωρούν αδιανόητο το ότι γίναμε πλέον υποτελείς της Τουρκίας, με τον Αλβανό να μας βρίζει μέσα στη χώρα μας, με το Σκοπιανό να μας περιγελάει και με το Λίβυο να μας φοβερίζει – ενώ στα θέματα της Ευρώπης, η ΝΔ ψήφισε υπέρ της άρσης του βέτο των μικρών χωρών, παρά το ότι αποτελεί το μοναδικό τους όπλο απέναντι στις μεγάλες!

Εκτός αυτού, η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη στηρίζει την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας, παρά τον κίνδυνο πυρηνικού ολέθρου, αλλά όχι τη βόρεια Κύπρο – η οποία παραμένει υπό τουρκική κατοχή, χωρίς η Ελλάδα να πιέζει καν την ΕΕ να επιβάλει κυρώσεις στους Μογγόλους.

Δυστυχώς λοιπόν, η ΝΔ έχει απομακρυνθεί εντελώς από το δεξιό, συντηρητικό χώρο – ενώ δεν υπερασπίζεται καν την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια και τον έμφυτο πατριωτισμό των Ελλήνων. Αντίθετα, εφαρμόζει την ίδια πολιτική της υποτέλειας, των υποκλίσεων και της διεθνούς ζητιανιάς του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ – χωρίς να σέβεται δυστυχώς την ιστορία της και με την εγκληματικότητα να μαίνεται ανεξέλεγκτη στην πατρίδα μας.

Όσον αφορά την Οικονομία, δεν έχει κανένα σχέδιο, βαδίζει στα τυφλά, χρεώνει ακόμη περισσότερο τη χώρα, ξεπουλάει τα πάντα, πλειστηριάζει τα σπίτια των Ελλήνων και έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα – ενώ από την Οικονομία εξαρτώνται η Παιδεία, η Υγεία, η Ασφάλεια, η Άμυνα κοκ.

Επομένως οφείλει να πάρει ένα μεγάλο μάθημα στις Ευρωεκλογές, δηλαδή να είναι κάτω του 25% – σημειώνοντας πως εάν ψηφίσει κανείς ΝΔ, σημαίνει πως εγκρίνει όλα τα παραπάνω, εις βάρος του εαυτού του και των παιδιών του, οπότε δεν θα έχει καμία δικαιολογία. Άλλωστε υπάρχει Λύση – Ελληνική!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ ΤΗ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΕ
    #ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ# ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΊΣΩ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

  2. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα με 33%. Η Κασέλα δεύτερη με 15%, τρίτος ο Ανδρουλάκης με 12% και τέταρτος ο Βελόπουλος με 10%. Γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί στις δημοσκοπήσεις τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ. Το κόμμα του χαφιέ. του αίματος και της προδοσίας, θα είναι πέμπτο με κάτω από 10% και ευτυχώς για την Ελλάδα μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This