Πακτωλός οι δωρεές για τον Κυριάκο μας!

Must Read

Να τελειώνουν πια οι θεωρίες συνωμοσίας για την περιουσία του Κυριάκου μας! 

Μας έχουν πρήξει πια οι τοξικοί της αντιπολίτευσης, για την προέλευση των χρημάτων του ηγέτη μας, τα δεκάδες ακίνητα που διαθέτει, τα δάνεια που δεν αποπληρώνει κλπ.

Εσχάτως μάλιστα εγείρουν και ερωτήματα για το που βρίσκει λεφτά το κόμμα του εθνεγέρτη μας, για να πληρώνει τον μάγιστρο Σταν Γκρίνμπεργκ και να δίνει τόσα λεφτά για προεκλογική καμπάνια.

Τώρα μάλιστα ανακάλυψαν ότι ο κυβερνήτης μας εδωσε κάποια λεφτά στην Google για προεκλογική διαφήμιση. Τρίχες! Στις εθνικές εκλογές του 2019, είχε δώσει 600 χιλιάρικα για τον ίδιο σκοπό! Τα τωρινά ψίχουλα τους πείραξαν;

Παρεξηγήθηκαν οι αμόρφωτοι επειδή ο Κυριάκος έδωσε 200 χιλιάρικα στην Google. Μα δεν τα έδωσε ο Κυριάκος!

Όσο για το ποιος πληρώνει τον Γκρίνμπεργκ, σας το έχω αποκαλύψει εδώ και πολλούς μήνες. Ο Κυριάκος δεν βάζει φράγκο από την τσέπη του. Η κάλυψη των εξόδων του Αμερικανού γκουρού, γίνεται από αμερικανική πολυεθνική, που ενδιαφέρεται για την προκοπή της πατρίδας μας.

Τα έξοδα λοιπόν στην Google και το facebook, δεν επιβαρύνουν τον Κυριάκο, αλλά προέρχονται από δωρεές. Όπως ακριβώς γίνεται με τον Τραμπ. Αλλά εκεί δεν άκουσα κανέναν να διαμαρτύρεται!

Όσο για το τικ τοκ, δεν φταίει ο ηγέτης μας εάν η ακτινοβολία του έχει μαγέψει μέχρι και την χώρα του Δράκου. Σιγά μην περιμένουν οι Κινέζοι τα λεφτά του Κυριάκου για να ζήσουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This