Χαλάνδρι: Περιπολικό δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από καταυλισμό Ρομά – Αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν οι αστυνομικοί

Διατάχθηκε ΕΔΕ - Τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός

Must Read

Ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) έχει ξεκινήσει η Ελληνική Αστυνομία για ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης έξω από τον καταυλισμό Ρομά που υπάρχει στο Χαλάνδρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην αστυνομία εστάλη σήμα για καβγά που είχε ξεκινήσει από Ρομά έξω από τον καταυλισμό που βρίσκεται επί της οδού Σαρανταπόρου.  Όταν έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί με ένα περιπολικό διαπίστωσαν την ένταση που υπήρχε.




Πριν προλάβουν να παρέμβουν, το όχημα στο οποίο βρίσκονταν τα στελέχη της ΕΛΑΣ δέχθηκε άγρια επίθεση με πέτρες και ξύλα!

Οι δύο αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν στο σημείο και δεν μπορούσαν να απεμπλακούν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το περιπολικό! Έτσι βγήκαν από αυτό και λαμβάνοντας μέτρα κάλυψης κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης ζήτησε ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής και της ΟΠΚΕ, οι οποίοι εντόπισαν τους συναδέλφους τους και τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Ο επόπτης της ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ, έφτασαν έξω από τον καταυλισμό όπου βρισκόταν το περιπολικό. Παρά το γεγονός πως ο επόπτης δεχόταν πέτρες και άλλα αντικείμενα και τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι απομάκρυνε το περιπολικό από το σημείο.




Το όχημα υπέστη ελαφρές ζημιές.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, αλλά μετά από παρουσία ενώπιον των δικαστικών αρχών αφέθηκαν ελεύθερα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στα επεισόδια ακούστηκαν και ήχοι που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This