Κασσελάκης: «Το κυβερνών κόμμα έχει το υψηλότερο χρέος στην ΕΕ – Δεν θα κάνουμε έρανο για τον Μητσοτάκη»

Must Read

Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο Open, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, επιμένει να ασκεί πιέσεις για το πόθεν έσχες του επειδή δεν έχει να δώσει απαντήσεις για την οικονομική κατάσταση των πολιτών. Μεταξύ άλλων, ο Σ. Κασσελάκης επιτέθηκε στον Κ.  Μητσοτάκη το έγκλημα των Τεμπών, τη σαρωτική ακρίβεια και τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ εμφανίστηκε… βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ισχυρός από τις ευρωεκλογές.

«Θα δείτε ακριβώς τι θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ρωτήσει από τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ παράνομα. Και εμείς έχουμε τη Νέα Δημοκρατία με 500 εκατομμύρια ευρώ… Δεν μπορείς να ρωτάς το πόθεν έσχες για έναν ιδιώτη, πριν μπει στην πολιτική και όχι για το κυβερνών κόμμα που έχει το υψηλότερο χρέος, από όλα τα κόμματα στην Ευρώπη και διαφήμιση στην Google μεγαλύτερη από κάθε κόμμα στη Γερμανία και την Ιταλία, σε αυτές τις εκλογές. Αν ο λαός έχει αποκτήσει ανοσία στο μαύρο χρήμα στην πολιτική τότε να μην περιμένει να αλλάξει τίποτα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε την παράταξη που κυβερνά τον τόπο και να μην έχουμε διαφάνεια στα οικονομικά της» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης και σχολίασε τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι αναγκάστηκε να… πουλήσει περιουσιακά στοιχεία για να σπουδάσει τα παιδιά του.  «Κλαψούριζε που αναγκάστηκε να πουλήσει ακίνητα για να σπουδάσει τα παιδιά του στην Αμερική, δεν θα κάνουμε και έρανο για τον κ. Μητσοτάκη».




Ο σημείωσε ότι το πόθεν έσχες του δεν θα λύσει τα προβλήματα των πολιτών και ότι χρησιμεύει για να διαπιστωθεί πώς άλλαξε ο πλούτος των πολιτικών προσώπων: «Δεν λύνει κανένα πρόβλημα για τον Έλληνα πολίτη. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα, έχω δουλέψει και έχω ιδρώσει, ότι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Επιτέλους αυτή η χώρα να αρχίσει να ρωτάει τους πολιτικούς που έχουν πλουτίσει τόσα χρόνια. Το πόθεν έσχες είναι για να δούμε πως αλλάζει ο πλούτος των πολιτικών μέσα στην πολιτική τους σταδιοδρομία όχι για να εξηγήσει ένας ιδιώτης εάν έχει φορολογηθείς τι ΗΠΑ όπου αν είσαι αδιευκρίνιστος όπως είναι οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη μπαίνεις φυλακή».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι τα μνημόνια κια αυτή η συμφωνία είναι επιζήμια για τον ελληνικό λαό, μπορεί να πάει στο VMRO και να αλλάξει την συμφωνία. Η ευθύνη ενός πρωθυπουργού είναι να φέρνει επωφελής συμφωνίες για τον λαό. Να βρει μόνος του την λύση για το πρόβλημα που δημιούργησε. Να πάει να την αλλάξει, αλλιώς να πει συγγνώμη στον ελληνικό λαό που τον δίχασε το 2019».

Αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις για το μπάζωμα την κάλυψη των στοιχείων του εγκλήματος, ενώ σημείωσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται για την τραγωδία των Τεμπών».

Όσο για τις Ευρωεκλογές ο ίδιος δήλωσε βέβαιος για καλά αποτελέσματα: «Έχουμε ήδη πετύχει με τις προτάσεις και το ψηφοδέλτιό μας. Δεν θα είμαστε σε οποιοδήποτε κάδρο κεντροαριστερών διεργασιών κορυφής. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο αυτοδύναμος φορέας όλης της Κεντροαριστεράς με ένα πρόγραμμα σύγχρονης Αριστεράς».

Δείτε επίσης:

Σπαραγμός για το δράμα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Πολίτες καλούν σε έρανο για να βοηθήσουν τα παιδιά του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This