Εποχικός πυροσβέστης ο 43χρονος ψαροντουφεκάς που σκοτώθηκε από ταχύπλοο στη Σαμοθράκη

Με καταγωγή από το νησί ο αδικοχαμένος άνδρας

Must Read

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 43χρονος ψαροντουφεκάς στη Σαμοθράκη, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από ταχύπλοο σκάφος που περνούσε από το σημείο όπου είχε  πάει για υποβρύχιο ψάρεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evros-news.gr, ο άτυχος ψαροντουφεκάς ήταν εποχικός πυροσβέστης στο νησί της Σαμοθράκης, απ’ όπου και καταγόταν, ενώ πάντα τηρούσε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και να τοποθετεί την κλασική σημαδούρα στο σημείο όπου ψάρευε. Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί αύριο Τρίτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νεκροψία-νεκροτομή.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στο Ακρωτήρι Καμαριώτισσας στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, με το ταχύπλοο σκάφος να παρασύρει τον 43χρονο που ασκούσε αμέριμνος το χόμπι του. Στο μοιραίο ταχύπλοο επέβαιναν δύο Βούλγαροι υπήκοοι που βρίσκονταν για διακοπές στο νησί, οι οποίοι και συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Σώματος Σαμοθράκης και θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου, οι τουρίστες δεν είδαν τη σημαδούρα του, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω στον 43χρονο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με το σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι, εκεί όπου και εκτυλίχθηκαν σκηνές «αρχαίας τραγωδίας», με τους γονείς και την αδερφή του να θρηνούν τον άδικο χαμό του. Από κοντά και πολλοί κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι τις εξελίξεις. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Σαμοθράκης, Θανάσης Βίτσας, «δεδομένου του σοκ που έχει προκαλέσει στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας ο αδόκητος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, το ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη, τόσο ως προς τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, όσο και την εξεύρεση άμεσα μέσου μεταφοράς της σορού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δεν υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω πληροφοριών και στοιχείων».

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μία από τα ίδια και οι Ελληνικές Δημόσιες αρμόδιες υπηρεσίες ξύνονται.
    Χρειάζεταια αυστηρότητα και εξονυχιστικός έλεγχος στους ηλίθιους που νοικιάζουν σκάφη σε βλάκες ανθρώπους που έχουν ένα κωλοδίπλωμα ή δεν έχουν τίποτα! Χρειάζεται μεν το δίπλωμα αλλά πρέπει να έχει και εμπειρία ετών για να τιμονεύει κάποιος ένα ταχύπλοο. Η χωρίς νόημα υπερβολική ταχύτητα πάντα είναι το πρώτο αίτιο για θανατηφόρα. Η έλλειψη εμπειρίας είναι το δεύτερο και τρίτο ένα φρέσκο δίπλωμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This