Κλέφτης αρπάζει την αλυσίδα από το λαιμό λουόμενης σε ζωντανή σύνδεση

Η αστυνομία «οργώνει» την περιοχή για να τον εντοπίσει

Must Read

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε παραλία της Αττικής, καθώς κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στον ΣΚΑΪ, φαίνεται ένας κλέφτης στο να αρπάζει την αλυσίδα από τον λαιμό γυναίκας που πήγαινε να βουτήξει στη θάλασσα.




 

Με γρήγορες κινήσεις ο άνδρας πήρε τον χρυσό σταυρό από την γυναίκα και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει. Μάλιστα, ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί από τον χώρο και όπως τονίστηκε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η αστυνομία «οργώνει» την περιοχή για να τον εντοπίσει.

«Από τις 6:15 έκοβε βόλτες. Παρατηρούσε τον χώρο και τους λουόμενους», είπε για τον άνδρα που έκλεψε την αλυσίδα ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο δράστης κινούνταν περίεργα στον χώρο και φορούσε παπούτσια, αντί για παντόφλες, στην αμμουδιά.

Μετά την κλοπή, στην παραλία έσπευσαν αστυνομικοί που πήραν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ SCREENSHOT

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η εν λογω κλοπη αυτη καθεαυτη αποτελει πλημμελημα και ο δραστης θα αφεθει ελευθερος με ποινη αναστελλουσα. Το συμβαν αυτο ομως φανερωνει περιτρανα την καταντια της Ελλαδας η οποια κατατασσεται ανετα στις πιο ξεφτιλισμενες τριτοκοσμικες χωρες του δυτικου κοσμου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This