Κομμουνιστής; Όχι, αριστερός

Must Read

Για να δούμε μερικά περίεργα πράγματα. Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Αριστερός. Τι είναι ο κ. Βαρουφάκης; Αριστερός. Τι είναι ο κ. Κουτσούμπας; Μα, αριστερός, φυσικά.

Δηλαδή, όλοι αυτοί δεν είναι ούτε ακροαριστεροί ούτε κομμουνιστές (έχει εξοβελιστεί εδώ και χρόνια ο όρος), αλλά οι διανοούμενοι με το τσιμπούκι, χωρίς γραβάτα (ασχέτως αν οι προπάτορές τους του σοβιετικού Πολίτ Μπιρό ήταν σφιχτοδεμένοι στα σκούρα κοστούμια και στις μαύρες γραβάτες, που θύμιζαν κοράκια γραφείων τελετών) και το σοφιστικέ ύφος, που έχει απάντηση για όλα και γενικώς όλα τα σφάζει (μη λες τέτοια), όλα τα μαχαιρώνει (άντε πάλι, ρε, μη λες τέτοια).

Πάμε στην άλλη πλευρά τώρα. Τι είναι ο Κασιδιάρης; Φασίστας, ναζιστής, ακροδεξιός (κατάντησε υψίστη ύβρις ο όρος). Τι είναι ο Βελόπουλος; Ακροδεξιός και γραφικός. Τι είναι η Λατινοπούλου; Ακροδεξιά, ρατσίστρια, γραφική. Τι είναι ο Νατσιός; Γραφικός, ασχέτως αν δεν φοράει σταυρούς μεγέθους ταψακίου γαλακτομπούρεκου, όπως μερικοί μερικοί.

Είναι, λοιπόν, αυτοί γραφικοί και είναι μη γραφικοί οι περισσότεροι του «δημοκρατικού τόξου», να μη τους αναφέρουμε γιατί σούρνονται και μηνύσεις. Αυτοί ξέρουν. Εκεί, λοιπόν, μας έχει οδηγήσει η λαίλαπα της Μεταπολίτευσης.

Αλλά μην ανησυχείτε, συμπολίτες μου. Υπάρχουν οι εκλεκτοί του κ. Μητσοτάκη, που ο καλύτερος είχε θητεία στην ΚΝΕ και θα φτιάξουν τα πράγματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Στον αέρα» η ηλεκτρική διασύνδεσις Ελλάδος-Κύπρου

Διαβάστε σήμερα στην «Εστία»: Όμηροι των Τούρκων Αθήνα και Λευκωσία - Άκαρπη η χθεσινή σύσκεψις για το καλώδιο -...

More Articles Like This