Θεσσαλονίκη: 43χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει την σύντροφό του – Καταδικάστηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της

Ο κατηγορούμενος με καταγωγή από τη Γεωργία φέρεται να έχει (δια)φύγει μόνιμα στο εξωτερικό

Must Read

Όχι μόνο αποφεύχθηκε μια ακόμη δολοφονία γυναίκας, αλλά ο επίδοξος δολοφόνος καταδικάστηκε σε φυλάκιση, κατόπιν απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση αφορά στον άγριο ξυλοδαρμό μιας 50χρονης μέσα στο σπίτι της από τον 43χρονο σύντροφό της, με την άτυχη γυναίκα να αναφέρει στην κατάθεσή της πως στις 30 Ιανουαρίου του 2023 ο κατηγορούμενος «μετέβη στην οικεία της υπό κατάσταση μέθης και μόλις εισήλθε στον εσωτερικό χώρο ξεκίνησε να την βρίζει αισχρά και να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Αφού δεν “εκτονώθηκε” με τις φωνές και τις απειλές, ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα στο πρόσωπο, στη κοιλιά και το σώμα με αποτέλεσμα η 50χρονη να πέσει στο έδαφος, μην μπορώντας να αντιδράσει».

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η παθούσα, ο κατηγορούμενος την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και ότι μέχρι να το πράξει θα μεταβαίνει στο σπίτι της για να την ξυλοκοπεί, ενώ της είπε πολλές φορές ότι είναι ιερόδουλη. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, λίγες ημέρες πριν το επίμαχο περιστατικό, ο 43χρονος είχε πάει από το σπίτι της και έσπασε την εξώπορτα της οικίας την ώρα που μέσα ήταν τα δύο τους παιδιά. «Αυτό το έκανε, γιατί δεν τον άφηνα να μπει μέσα», είπε η γυναίκα.

Ο άντρας, με καταγωγή από τη Γεωργία, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, με το δικαστήριο να του επιβάλει συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών. Το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής, καθώς ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές Αρχές, με αποτέλεσμα μόλις εντοπιστεί θα συλληφθεί για να οδηγηθεί στις φυλακές.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο και έτσι δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην. Σύμφωνα με τη παθούσα, ο άντρας έχει φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά του. Μετά τη σύλληψή του, τον Φεβρουάριο του 2023, ο 43χρονος είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This