Έτσι εξηγούνται πολλά: Ισραήλ και ΗΠΑ υπέγραψαν συμφωνία για 25 μαχητικά αεροσκάφη F-35

Must Read

Την ώρα που όλοι όσοι συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις στη Μέση Ανατολή, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, μιλούν για την επείγουσα ανάγκη επίτευξης εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας, κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι τις μπίζνες, αποδιεκνύοντας, πως, στην ουσία, το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι το χρήμα.

Αυτό, αν μη τι άλλο, πιστοποιεί το γεγονός ότι το Ισραήλ υπέγραψε σήμερα συμφωνία με τις ΗΠΑ για την απόκτηση 25 μαχητικών αεροσκαφών F-35 έναντι 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας, υπεγράφη επισήμως η Επιστολή Προσφοράς και Αποδοχής (Letter of Offer and Acceptance / LOA) για τα 25 μαχητικά, τα οποία θα αρχίσουν να παραδίδονται από το 2028, με ρυθμό 3-5 αεροσκαφών ετησίως.

Το ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας προσθέτει πως, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το Ισραήλ θα αυξήσει σε 75 τον αριθμό των προηγμένων μαχητικών της Lockheed Martin που διαθέτει η Πολεμική Αεροπορία της χώρας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This