Τι τρέχει με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά;

Το κους κους που οργιάζει τα τελευταία 24ωρα και η «φωτιά» για ειδύλλιο!

Must Read

Το λαϊκό γνωμικό «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος πριν από έναν μήνα πέταγε από το πλατό της εκπομπής «Το πρωινό» τα καρφιά του για τη Μαρία Αντωνά, έλα όμως που τα φέρνει έτσι η ζωή, που το σούσουρο εδώ και 24 ώρες για τον παρουσιαστή και την πανελίστρια και ραδιοφωνική παραγωγό πάει και έρχεται σε πάνελ και στέκια ανθρώπων της τηλεόρασης, με το κους κους να πηγαίνει σύννεφο για το τι μπορεί να τρέχει ανάμεσά τους!

Και μπορεί, όπως προαναφέραμε, ο παρουσιαστής να έριξε λίγο τη χολή του προ μερικών εβδομάδων για την Αντωνά, την ώρα που έπαιζαν πλάνα της, λέγοντας με δηκτικό τρόπο «Είναι υπερβολή, αν είναι να το βλέπει κανένας από το εξωτερικό, θα νομίζει ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη η Μαρία Αντωνά, που δεν είναι. Εννοώ δεν είναι η σούπερ σταρ στην Ελλάδα που την κυνηγάνε από πίσω οι δέκα κάμερες» (σ.σ.: και δίκιο είχε, για να πούμε την αλήθεια), όμως μια φωτογραφία και κάποια υπονοούμενα έχουν ανάψει φωτιές σχετικά με το τι τρέχει μεταξύ τους!

Την αρχή έκανε πριν από μερικές μέρες η Νάνσυ Παραδεισανού από την εκπομπή «Γεια σου», που είπε πως το σπίτι όπου έμεναν ο Αρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά μέχρι να σκάσει η βόμβα του χωρισμού τους βρήκε άλλον ενοικιαστή και πως η πρώην παίκτρια του «Survivor» μένει εδώ και τρεις εβδομάδες στο νέο της νοικιασμένο σπίτι στην Ανω Γλυφάδα (σ.σ.: στα νότια προάστια μένει και ο Γιώργος Λιάγκας, μια και λατρεύει τη θάλασσα).

Τηλεοπτικό κουτσομπολιό

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η Αντωνά έχει προχωρήσει στη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σε βραδινή έξοδο σε κοινή παρέα με έναν πολύ γνωστό άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος είναι δημοσιογράφος και είναι μπροστά από τις κάμερες! Και ενώ όλοι είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνθρωπος της τηλεόρασης με τον οποίο έχει έρθει κοντά η Αντωνά (η οποία ήταν έτοιμη να ράψει νυφικό για τον γάμο της με τον Σοϊλέδη, αλλά την πρόλαβαν τα παραστρατήματά του, όπως λένε οι κακές γλώσσες και όχι εμείς, όσο εκείνη ήταν στον Αγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι), έσκασε μια φωτογραφία για να πυροδοτήσει νέα κουτσομπολιά! Συγκεκριμένα το nassosblog έπαιξε μια φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο των δυο τους έχοντας στην παρέα τους το ζεύγος Καλλίδη – Μαρκόγλου και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άνευ Πηλαδάκη. Το στιγμιότυπο παρουσίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», τονίζοντας πως δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ιδιωτική ζωή

Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά έχει προστατέψει την ιδιωτική του ζωή και δεν έχει δώσει δικαιώματα για να ακουστούν διάφορα, ενώ ποτέ μετά τη λήξη του γάμου του δεν έχουν δει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με κάποια συνοδό του με την οποία να έχει έρθει πολύ κοντά! Ομως στη περίπτωση της Αντωνά, όπως λέει και ο λαός μας, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, και στην τελική γιατί να μην παίζει κάτι ανάμεσά τους; Ελεύθεροι είναι και οι δύο, μπορεί να ανακάλυψαν ότι έχουν κοινά ενδιαφέροντα και πράγματα να τους ενώνουν! Αλλωστε, όπως είπε και η Καινούργιου από τον αέρα της «Super Κατερίνας» όταν κλήθηκε να σχολιάσει το όλο κουτσομπολιό, «μπορεί να βγήκαν επαγγελματικό ραντεβού και να θέλει να της προτείνει κάτι για του χρόνου! Πάντως, αν είναι μαζί, μια χαρά! Εγώ έχω φίλες που τον γουστάρουν τον Λιάγκα. Είναι γοητευτικός. Είναι κύριος, ξέρει να μιλήσει… Εγώ από το Σοϊλέδη προτιμώ τον Λιάγκα εκατό φορές».




Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This