Μητέρα 29χρονης στην Καλαμάτα: «Δεν ήταν σωστό να βάλω σανίδες, ήμουν σε απόγνωση, μου έλεγαν “δώστε την”»»

Τι είπε για την αδιαφορία που έχει εισπράξει

Must Read

Τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης της 29χρονης θετής κόρης της σε χωριό της Καλαμάτα μέσα σε αυτοσχέδια κλουβιά προσπάθησε να δικαιολογήσει η μητέρα της. Η γυναίκα η οποία συνελήφθη χθες μαζί με τον πατέρα (αφέθηκαν ελεύθεροι) τόνισε και την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών όλα αυτά τα χρόνια. 

Μιλώντας στον Alpha είπε:

«Ήρθαν χθες η αστυνομία και εισαγγελέας, όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. Ένα γενικό αποτέλεσμα είναι πως όλα βαίνουν καλώς, το παιδί είναι σε καλά χέρια και αυτό επιθυμούσα. Έπρεπε να μάθουν όλοι τι γίνεται. Το παιδί έχει περάσει πολύ δύσκολα. Έγιναν πολλά λάθη, εγώ παραδέχομαι πως από τη στιγμή που έβαλα αυτές τις σανίδες για προστασία δεν ήταν σωστό, αλλά φανταστείτε την απόγνωσή μας. Φυσικά και είναι καλύτερο το παιδί να είναι με ειδικούς, όπως γίνεται τώρα».

Σε ερώτηση σχετικά με τις σοκαριστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την κοπέλα μέσα στα «κλουβιά» σχολίασε:

«Καλύτερα θα ήταν να σοκάρει η αδιαφορία που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια από παντού. Αν μπορούσα να σας δείξω τι έχω κάνει για βοήθεια εδώ και τρία χρόνια… Δεν είναι κλουβί, είναι σανίδες. Κανένας γιατρός δεν με συμβούλευσε να το κάνω, η ανάγκη με οδήγησε εκεί. Το έκανα για να σωθεί το παιδί μου και έχει σωθεί αυτή τη στιγμή».

Καταλήγοντας μίλησε για την αδιαφορία που αντιμετώπισε για πολλά χρόνια:

«Μου έκλεισαν από παντού την πόρτα. Η απάντηση ήταν «αν δεν μπορείτε, δώστε το». Μου είπαν «δώστο». Η μόνη απάντηση που εισπράττω, ήταν αυτή. Όχι λοιπόν, δεν θα το δώσω. Είναι πανευτυχής που συμβαίνει τώρα. Αλλά για να γίνει, έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το θέμα. Έστειλα mail στην κ. Μιχαηλίδου και της έγραφα πως δεν αντέχω να κλειδώνω τα νιάτα. Δεν με άκουσε κανείς».

Για την υπόθεση ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Σούρας είπε:

«Γνωρίζω αυτή την ιστορία εδώ και 1,5 – 2 χρόνια. Είχα πει από τότε στη μητέρα πως μπορώ να σας στείλω κάπου για να σας βοηθήσουν. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την εξέλιξη, κανένας γιατρός στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δεν θα συμφωνούσε (με το αυτοσχέδιο κλουβί). Ωστόσο, με όσους επικοινωνήσαμε, ούτε μας απάντησαν αλλά και ούτε κατάλαβαν για ποια πράγματα τους μίλησα».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This