Σοβαρό τροχαίο με νεκρό στη Ρόδο – Νέα θανατηφόρα παράσυρση στην Θεσσαλονίκη

Ανησυχία προκαλούν τα συνεχόμενα τροχαία

Must Read

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα συνεχόμενα τροχαία που γίνονται τις τελευταίες μέρες με νεκρούς και τραυματίες.

Ένα ακόμα τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σήμερα στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου, λίγο πριν τη διασταύρωση για Τσαίρι.

Όπως αναφέρει η rodiaki, μηχανάκι που κινούνταν με κατεύθυνση προς Ρόδο, ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και βγήκε εκτός δρόμου. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένα άτομο και το άλλο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στον δρόμο ήταν πραγματικά σοκαριστικές. Στο δυστύχημα χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική καθώς το ένα άτομο είχε καρφωθεί σε σίδερο και έπρεπε να απεγκλωβιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα ήταν αλλοδαποί τουρίστες.

Νέα παράσυρση με νεκρό!

Στο μεταξύ νέα θανατηφόρα παράσυρση πεζού έγινε σήμερα στην Θεσσαλονίκη μετά την χθεσινή στο Ίλιον.

Το θύμα, αυτή τη φορά, ήταν ένας 56χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και συγκεκριμένα αγροτικό λίγο πριν τις 8 το πρωί στην Εθνικό Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στη διασταύρωση Ελεούσας.

Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα με τους διασώστες να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο, τα τραύματα του 56χρονου ήταν σοβαρά και υπέκυψε.  Έρευνα για τα ακριβή αίτια για την παράσυρση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Δείτε βίντεο με την χθεσινή παράσυρση:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This