«Όπισθεν» από Μπάιντεν και Σολτς μετά τις αυστηρές προειδοποιήσεις Πούτιν για πλήγματα στην Ρωσία

Ανέκρουαν πρύμναν οι δύο ηγέτες

Must Read

Σαφές και αυστηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ρωσίας. Η απόφαση του Τζο Μπάιντεν και στην συνέχεια του Όλαφ Σολτς να επιτρέψουν στην Ουκρανία να κάνει χρήση δυτικών όπλων για πλήγματα εντός ρωσικού εδάφους προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βλαντίμιρ Πούτιν. Προειδοποίησε σε κάθε τόνο ότι ενδεχόμενες επιθέσεις θα έχουν «ολέθριες συνέπειες» και θα εκληφθούν από την Μόσχα ως άμεση συμμετοχή της Δύσης στον πόλεμο.

Δείτε το βίντεο




 

Υπό τον φόβο ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης της σύγκρουσης, ο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στο ABC ανέκρουσε πρύμναν και έσπευσε να υπογραμμίσει πως τα αμερικανικά όπλα δεν θα χρησιμοποιηθούν βαθύτερα στην Ρωσία ούτε, βεβαίως, για επίθεση στην Μόσχα και το Κρεμλίνο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, δήλωσε από βήματος του Κοινοβουλίου ότι η έγκριση για χρήση όπλων από την χώρα του για επιθέσεις στην ρωσική επικράτεια αφορά αποκλειστικά σε χτυπήματα στα σύνορα με το Χάρκοβο.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This