Μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ! Χρεώνουν αυτογκόλ στον πρόεδρο με το «πόθεν έσχες»

Must Read

Στην πολιτική συνηθίζονται τα τεχνάσματα και οι μπλόφες. Αρκεί στο τέλος ο μπλοφαδόρος να μη μένει με τον μουντζούρη στο χέρι

Ο Στέφανος Κασσελάκης «φόρτωσε» όλα τα λεφτά του στο χαρτί της αναξιοπιστίας των δηλώσεων «πόθεν έσχες» του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες εδώ και χρόνια, σύμφωνα με έγκυρους κοινοβουλευτικούς και οικονομικούς παράγοντες, «είναι προβληματικές», όμως από τους ελέγχους που έχουν γίνει από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής δεν έχει προκύψει κάτι επιλήψιμο.

Το αποτέλεσμα ωστόσο, ήταν πενιχρό, αφού αυτό που… κατάφερε ήταν να απολογείται σήμερα ο ίδιος για τα δικά του περιουσιακά στοιχεία, η προέλευση των οποίων δεν δικαιολογείται πειστικά.

Δεν είναι λίγα μάλιστα τα κομματικά στελέχη που παρατηρούν οργισμένα ότι η επιλογή Κασσελάκη, από αυτές που συνηθίζει ερασιτεχνικά μέσα στον οίστρο των αυτοσχεδιασμών του, έστρεψε τα φώτα πάνω του, αντί για τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να ξεγλιστρήσει με ανακούφιση στην τελική ευθεία προς τις κάλπες.

Αφετέρου, άλλοι τόσοι εκφράζουν ανησυχία ότι οι προεδρικοί χειρισμοί είναι πιθανόν να αναχαιτίσουν την όποια δυναμική διαμορφώθηκε το προηγούμενο διάστημα και, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα δημοσκοπικά ευρήματα, να καθηλώσουν τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος.

Σαν να μην έφτανε αυτό κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί προς τα αριστερά, αφού ο δεξιός προσανατολισμός του προέδρου δεν φτιασιδώνεται με σπασμωδικές κινήσεις και με μια κακοχωνεμένη «αριστερή» ρητορεία, ήρθε μια νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα με κατηγορίες βαρύτατες.

Ο αχός από τις καταγγελίες του Θανάση Οικονόμου, εκ των φανατικών «κασσελακικών», ότι ο έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του Μητσοτάκη επί ΣΥΡΙΖΑ, που «τον έβγαλε λάδι», ήταν προϊόν συναλλαγής στελεχών (Σίας Αναγνωστοπούλου και Γ. Βαρεμένου) με τη Ν.Δ., δεν κοπάζει.

Στο πλευρό του τέως βουλευτή τάχθηκε ευθύς ο Παύλος Πολάκης γράφοντας προειδοποιητικά: «Με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο προς το παρόν…»

Ο Κασσελάκης «φοβάται την ευρύτερη αναμόρφωση του πολιτικού τοπίου» σχολίασε αιχμηρά ο Γ. Βαρεμένος, ο Γ. Τσίπρας δήλωσε τη διαφωνία του με τον Πολάκη, ενώ ο Δημήτρης Χαλαζωνίτης, μετριοπαθές και συγκροτημένο στέλεχος της Κ.Ε., κατήγγειλε την ανθρωποφαγία, που κανείς δεν πιστεύει ότι έχει αθώα κίνητρα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This