Ρόδος: Σφραγίστηκε το μαγαζί με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα

Τι αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρόδου

Must Read

Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος τουρίστες και ντόπιοι στο νησί της Ρόδου, με κατασκευές να ξηλώνονται και πρόστιμα να πέφτουν «βροχή» για το όργιο αυθαιρεσίας σε αρκετές από τις παραλίες. Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι το νησί, με αφορμή το περιβόητο beach bar που έβαζε ξαπλώστρες και κρεβάτια στη θάλασσα, στέλνοντας εργαζόμενους να σερβίρουν μέσα στο νερό. Υπενθυμίζεται ότι μετά το «λουκέτο» που επιβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, το συγκεκριμένο beach bar λειτουργεί κανονικά.




 

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρόδου, Κώστας Χαλκιάς, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, «έχει εκδοθεί μία απόφαση διακοπής λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος από τη δημοτική επιτροπή του δήμου Ρόδου και έχει υπογραφεί από τον δήμαρχο η απόφαση σφράγισης».

Παράλληλα, συνέχισε: «Έχουμε τάξει στον επιχειρηματία προθεσμία, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα ευπαθή και ευαλοίωτα προϊόντα του, να τακτοποιήσει τις τελευταίες εκκρεμότητές του και να σταματήσει τη λειτουργία του καταστήματος».

«Διαπιστώνουμε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, το κατάστημα συνεχίζει να λειτουργεί όπως προηγούμενα, εμείς επιβάλλουμε τη σφράγιση», είπε ακόμα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρόδου.

«Να το ξέρει ο επιχειρηματίας, να το ξέρετε και εσείς ότι εμείς θα επιβάλλουμε τη σφράγιση του καταστήματος, θεωρούμε ότι εδώ υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα», υπογράμμισε ο κ. Χαλκιάς.




 

 

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με τον Alpha, προχώρησε σε νέες κατασκευές, ενώ διαπιστώθηκε πως και τα 19 κρεβάτια είναι μέσα στη θάλασσα και στη θέση τους, όπως πέρσι, ενώ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σερβίρουν τους πελάτες στη θάλασσα, φορώντας μαύρα ρούχα.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This