Εκλογές!

Must Read

Εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Κυριακή και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα βγάλουν οι κάλπες. Στις μετρήσεις που έχουν γίνει σε όλες τις χώρες οι συντηρητικές και πατριωτικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί κατά πολύ. Για άγνωστους λόγους η Αριστερά κρατά ακόμη κάποιες δυνάμεις. Προφανώς πολλοί τρώνε από το λαθρομεταναστευτικό και έχουν συμφέρον να υπερασπίζονται αυτές τις πολιτικές.

Στην Ελλάδα υπάρχει επίσης η τάση για ψήφο σε κόμματα πατριωτικά και συντηρητικά. Μετά τον νόμο για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ και τις τεκνοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια πολλοί νεοδημοκράτες έχουν εγκαταλείψει τον κ. Μητσοτάκη και την παρέα του για τα καλά και καλώς έχουν πράξει. Στην Ελλάδα ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί από μία κυβέρνηση που αν και αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιά, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο αυτόν. Η λαθρομετανάστευση πλήττει πολλές περιοχές της χώρας και αντί η κυβέρνηση να κάνει κάτι δραστικό, μοιράζει άδειες αφειδώς και νταντεύει όσους έχουν μπει παράνομα.

Η δε ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εχουμε γίνει η παιδική χαρά κάθε μαφίας που έχει καταστήσει το κέντρο της Αθήνας στρατηγείο και ορμητήριο. Τι έκαναν όλον αυτόν τον καιρό; Τίποτα. Εβγαλαν μερικούς αστυνομικούς στον δρόμο να τους βλέπουμε. Ούτε ένα μέτρο ουσίας που θα τελείωνε αυτήν την κατάσταση. Ούτε ένας νόμος που θα πατάσσει πραγματικά τους εγκληματίες, ούτε ένα σχέδιο δράσης ούτε μία πολιτική πάταξης της ανομίας. Αντιθέτως επιδόματα, επιδόματα και επιδόματα σε «ευπαθείς», πολιτικές μπάτε, σκύλοι, αλέστε και αδιαφορία για το έγκλημα, για το ξέπλυμα χρήματος και για τη μετατροπή της χώρας σε χώρο.

Είναι ο κάθε Ελληνας δεμένος χειροπόδαρα φορολογικά με «πόθεν έσχες», ελέγχους συνεχείς, διασταυρώσεις στοιχείων, μην πληρώσουμε με μετρητά, μη δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάτι, μη δεν δηλώσουμε το χωράφι και τα ασημικά και κάτι Ρομά, κάτι αλλοδαποί, κάτι άλλοι μυστήριοι κυκλοφορούν σαν κροίσοι και κανείς δεν τους ενοχλεί. Νομίζουν ότι αυτά ο κόσμος δεν τα βλέπει; Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν βλέπει ότι σε αυτήν τη χώρα μερικοί είναι πιο ίσοι;

Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι δουλεύει για να πληρώνει χιλιάδες επιδόματα παράνομων εισελθόντων στη χώρα, στοιχείων παραβατικών και αντικοινωνικών, ποινικών και λοιπών λουλουδιών που έχουν βαφτιστεί «ευπαθείς»;

Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από όσα νομίζουν. Θα το δουν την Κυριακή.

 

Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών, Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συμφωνούμε μαζί σας αρκετοί, η Κυριακή θα δείξει εάν ο όχλος των νεοελλήνων έχει αφυπνισθεί και θα αντιδράσει αναλόγως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κύπρος: 50 χρόνια σιωπής για την κατοχή!

Η συμπλήρωση των 50 χρόνων από την παράνομη εισβολή και κατοχή της Κύπρου βρίσκει την Αθήνα «σιωπηλή» και τη...

More Articles Like This