Ελεύθερος ο Νορβηγός που αναζητούσε μαθήτριες επί πληρωμή μέσω αγγελίας

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε ο 53χρονος Νορβηγός που αναζητούσε μαθήτριες με μπικίνι και σορτσάκι έναντι χρηματικού ποσού, μέσω αγγελίας που είχε βάλει έξω από Λύκειο στη Ρόδο.

Ο κατηγορούμενος θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Ο αλλοδαπός κατηγορείται για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις και συνελήφθη χθες στη 1:00 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο κατάστημα εστίασης όπου είχε ορίσει στην αγγελία του ως χώρο συνάντησης με τις ανήλικες.




Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μετά τη σύλληψη του ο 53χρονος Νορβηγός προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και εν συνεχεία παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, για να δικαστεί. Η δίκη του αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ο Νορβηγός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης σχολικών συγκροτημάτων σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν με αγγελία που ανήρτησε σε πίνακα ανακοινώσεων Γυμνασίου της πόλης ο 53χρονος η οποία έγραφε: «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα … Πέμπτη στις 13:00».




Όπως ήταν φυσικό η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους. Ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία και χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί μετέβησαν στην ταβέρνα που επρόκειτο να γίνει η συνάντηση του αλλοδαπού με τα κορίτσια και τον συνέλαβαν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This