Η Έλενα Κουντουρά είναι η πιο επιδραστική ευρωβουλευτής της κεντροαριστεράς

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μου» λέει η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Νέα διάκριση για την ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά, η οποία σύμφωνα με τον ανεξάρτητο Οργανισμό EU Matrix, συγκαταλέγεται στους πέντε πιο επιδραστικούς Έλληνες ευρωβουλευτές, αλλά και στους 20 κορυφαίους Ευρωβουλευτές, που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού από την αρχή της θητείας τους έως και σήμερα.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση έχουν αξιολογηθεί για το έργο τους, τη συμμετοχή τους στο Ευρωκοινοβούλιο και στην επιρροή που άσκησαν για χάραξη πολιτικών, 705 ευρωβουλευτές.

«Είμαι περήφανη που η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία διακρίνεται στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μου και του έργου μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» αναφέρει σε δήλωσή της η συντονίστρια της πολιτικής της ομάδας στην Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δώσει πραγματικό αγώνα στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσα σε πρωτοφανείς αλλεπάλληλες κρίσεις τα πέντε τελευταία χρόνια, ώστε να βελτιώσουμε την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις εθνικές νομοθεσίες, να πιέσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις εθνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν ανθρωποκεντρικές πολιτικές, και συνολικά για να καλυτερεύσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη» σημείωσε η κα. Κουντουρά, ήταν εισηγήτρια στην έκθεση-ψήφισμα για το Πλαίσιο Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Οδική Ασφάλεια 2021-2030, αλλά και μέλος των Επιτροπών Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας ITRE και Δικαιωμάτων των Γυναικών & Ισότητας των Φύλων FEMM.

«Αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία δημοκρατική, δίκαιη, κοινωνική και αλληλέγγυα Ευρώπη» καταλήγει στη δήλωσή της η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This