Ποσειδώνια με κέφι και λαϊκούς τραγουδιστές – Tα πάρτι που ξεχώρισαν στο ετήσιο ραντεβού της ναυτιλίας

Must Read

Η μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας έκλεισε με πολλά deals και μνημόνια συνεργασίας, όπως μου αναφέρουν οι ειδικοί στο ναυτιλιακό ρεπορτάζ.

Παντού, κυρίως όμως στα νότια προάστια, οργανώθηκαν γεύματα και δείπνα προς τιμήν των ξένων καλεσμένων. Κοσμικό, πάντως, ενδιαφέρον παρουσίασαν τα πάρτι που δόθηκαν σε κήπους και ντεκ θαλαμηγών, με οικοδεσπότες γνωστά ονόματα της ελληνικής ναυτιλίας.

Η Μαριάννα Λάτση με τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, της εταιρίας Lasco, παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση, όπως πάντα συνηθίζουν, στο Μέγαρο Παλλάς Αθηνά, στην Κηφισιά, όπου στεγάζονται τα γραφεία των επιχειρήσεων και το Κοινωφελές Ιδρυμα Λάτση. Εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν την ήρεμη βραδιά, με μοναδική πολυτέλεια το χαβιάρι από την εταιρία Fine Living Services, του επιχειρηματία Γιάννη Στασινόπουλου. Πολλοί από τους καλεσμένους, το ίδιο βράδυ, από την Κηφισιά διακτινίστηκαν στη Βούλα στο μέγαρο υπερπαραγωγή του προέδρου της Danaos, δρος Γιάννη Κούστα, ο οποίος με τη σύζυγό του Δήμητρα Κούστα οργάνωσε μεγάλο πάρτι τόσο για τα γενέθλια του εφοπλιστή όσο και για τα Ποσειδώνια, αν και στα γραφεία της Danaos δόθηκαν και πολλά μικρά γεύματα για τους συνεργάτες του εφοπλιστή από το εξωτερικό.

Ο κήπος του σπιτιού, που σχεδίασε ο διάσημος Πίτερ Μαρίνο και είναι μοναδικό για το ντιζάιν του σε όλο τον κόσμο, μετατράπηκε σε πίστα, καθώς στο πάρτι τραγούδησαν η Αννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή και ο Λευτέρης Πανταζής. Σε πολυτελή θαλαμηγό το ίδιο βράδυ της περασμένης Τετάρτης δόθηκε το πάρτι του Λέοντα Πατίτσα και της συζύγου του Μαριέττας Χρουσαλά με περιορισμένους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων τους κουμπάρους τους Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε παράλληλα τα 14 χρόνια γάμου του με λίγους και εκλεκτούς φίλους.

Το ίδιο βράδυ το φινάλε δόθηκε στον χώρο του Island, στο πάρτι του ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας Αλεκ Τομάζου, στο οποίο τραγούδησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Δέσποινα Βανδή. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Σεβοπούλου ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες καλεσμένους του εφοπλιστή Μανώλη Σοφρώνη και της συζύγου του Λούσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εχέσθημεν για τις αρσενικές και θηλυκές μαντάμ ντε Πομπαντούρ και την κρεπάλη τους. Μην ξεχνάτε ότι πολλοί έζησαν έτσι σε βάρος των λαών και στο τέλος τους έφαγε η μαρμάγκα

  2. Αν άλλαζε κάτι με τις απατεώνικες αστικές εκλογές, το σύστημα δεν θα τις έκανε ποτέ.( Καρλ Μαρξ )

  3. Οτι και να κάνουν οσο επιδειξη και να δειχνουν με τα λεφτά τους και τα παρτι τους,και τις σαμπανιες και τους αστακούς, ολα ματαια ειναι.1,5 χ 3 μτρ.θα παρω και εγώ και αυτοί.ασε που συτοι μπορει να φυγουν πριν απο εμενα λογω χοληστερινης,υπερβαρου, κλπ

  4. Δεν σχολιάζεται καθόλου το μισθολογικο και οι συνθήκες εργασίας κυρίως τα τελευταία χρόνια που έχουν αναλάβει τα ηνία των ναυτιλιακών εταιριών οι απόγονοι,νέοι άνθρωποι και αυτό είναι λυπηρό, δεν τους ενδιαφέρουν οι εργαζομενοι αλλά τα υπεκερδη,τι κόστος έχει να δίνουν δύο μισθούς bonus το χρόνο, κόστος 1% των κερδων τους,λίγος σεβασμός στους στυλοβάτες .τους(εργαζομενοι). Να δουν τουςπατεραδες τους και τους παππούδες τους τι έκαναν παλιά.

    • Συμφωνώ μαζί σου αλλά ας μην ισοπεδώνουμε τους πάντες και τα πάντα με ευκολία. Όντως κάποιοι απόγονοι φέρονται όπως γράφεις, όμως οι σοβαρές παραδοσιακές Ελληνικές εταιρείες καλοπληρώνουν τους εργαζομένους τους, φροντίζουν τις οικογένειές τους όταν προκύπτουν σοβαρά προβλήματα και επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους διότι αναγνωρίζουν ότι ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν και παραμένει σημαντικός για την ναυτιλία παρά την εξέλιξη της τεχνολογίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This