Αξημέρωτα έξω από το ΟΑΚΑ οι θαυμαστές των Coldplay με καρεκλάκια και στρώματα θαλάσσης

Must Read

Με ανυπομονησία περιμένουν οι θαυμαστές των Coldplay την αποψινή τους συναυλία στο ΟΑΚΑ, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού.

Οι φανς είχαν λαχταρήσει λίγο καιρό πριν όταν στο στάδιο είχαν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας και είχε κλείσει ο χώρος για τις απαραίτητες εργασίες. Ωστόσο τέλος καλό, όλα καλά και οι δύο συναυλίες του διάσημου συγκροτήματος απόψε και αύριο βράδυ οι οποίες είναι sold out θα γίνουν κανονικά.




Από νωρίς το πρωί έξω από τον συναυλιακό χώρο έχουν μαζευτεί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα μπουν μέσα για να πιάσουν μια καλή θέση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 5 το απόγευμα και οι Coldplay θα εμφανιστούν στην σκηνή λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Μάλιστα, έφτασαν οργανωμένοι με καρεκλάκια και στρώματα θαλάσσης για να ξεκουραστούν κατά την πολύωρη αναμονή.

Η συναυλία θα έχει πρωτοποριακά στοιχεία καθώς στο χώρο θα υπάρχουν ειδικές πίστες χορού οι οποίες επιτρέπουν στον κόσμο να παράγει ηλεκτρική ενέργεια, και στατικά ποδήλατα πάνω στα οποία θα ανέβει όποιος θέλει θα παράγει ενέργεια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ..Απαγορεύονται τα πλαστικά,σε δάση παραλίες και στις συναυλίες των κόλντ ρέει!…

    …Κι αν έχουμε δεί ….Μαλ@κες και Μ@λάκες!!…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This