Χαμός στην Εθνική Ελβετίας: «Έχει αλβανοποιηθεί η ομάδα;» ρώτησαν τον προπονητή

Ο Γιακίν απάντησε πως μια ημέρα η αλβανική θα γίνει η πέμπτη επίσημη γλώσσα της χώρας

Must Read

Σε μείζον ζήτημα έχει αναδειχθεί στην Ελβετία η συμμετοχή στην Εθνική Ποδοσφαίρου μεγάλου αριθμού Αλβανὠν και Κοσοβάρων. Οι Ελβετοί προετοιμάζονται για το Euro 2024 και ο Μουράτ Γιακίν έδωσε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο. Σάλος προκλήθηκε μετά την ερώτηση δημοσιογράφου στον ομοσπονδιακό προπονητή για το εάν η ομάδα έχει αλβανοποιηθεί!

Ζητήθηκαν διευκρινίσεις και ο ρεπόρτερ δήλωσε πως εννοεί την νοοτροπία και τα συναισθήματα της Ελβετίας. Στην αίθουσα υπήρξε αμηχανία και ο Γιακίν απάντησε υποστηρίζοντας πως μια ημέρα η αλβανική θα γίνει η πέμπτη επίσημη γλώσσα της Ελβετίας.

Η Εθνική Ελβετίας ήταν πάντα ένα σύνολο με πολλούς ποδοσφαιριστές με ξένη καταγωγή. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ενοχλούνται αρκετοί στην χώρα, επειδή μεγάλος αριθμός παικτών προέρχεται από Αλβανία και Κόσοβο, όπως ο Σακίρι και όσα συμβαίνουν σε αγώνες με την Σερβία.

Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This