Προφυλακιστέος ο δράστης της επίθεσης στη Φρεντέρικσεν – Οι Αρχές δεν βλέπουν πολιτικό κίνητρο

Θα παραμείνει υπό κράτηση για διάστημα 12 ημερών

Must Read

Υπό προσωρινή κράτηση τέθηκε ο 39χρονος άνδρας που θεωρείται ύποπτος για την επίθεση σε βάρος της πρωθυπουργού της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Κοπεγχάγης.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης που σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή και θα παραμείνει προφυλακιστέος για διάστημα 12 ημερών, δηλαδή έως την 20η Ιουνίου, πιθανόν ενήργησε χωρίς πολιτικό κίνητρο.

Από την επίθεση η Μέτε Φρεντέρικσεν υπέστη ένα ελαφρύ αυχενικό διάστρεμμα και ακύρωσε όλες τις υποχρεώσεις της για σήμερα.

«Η υπόθεση εργασίας μας αυτή τη στιγμή είναι ότι το περιστατικό δεν συνδέεται με πολιτικά κίνητρα», ανέφερε η αστυνομία στο Χ.

Ο 39χρονος ύποπτος, μουρμούριζε και έμοιαζε χαμένος τη στιγμή της σύλληψής του, ανέφερε η κατηγορούσα αρχή κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Δανίας.

Μάλιστα σύμφωνα με μια ιατρική έκθεση, έμοιαζε να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, την οποία επικαλέστηκε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος έριξε μια γροθιά στο δεξί χέρι της πρωθυπουργού με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

*φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης: Δανία: Η αστυνομία ανακρίνει 39χρονο για την επίθεση στην Φρεντέρικσεν – Η πρωθυπουργός υπέστη ελαφρύ αυχενικό διάστρεμμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This