Τι ψηφίζουμε και για ποιους λόγους

Η συμμετοχή στη διαδικασία των ευρωεκλογών είναι απαραίτητη

Must Read

Η Ιστορία δεν γράφεται με απόντες και απέχοντες. Γράφεται από τους παρόντες, από όλους όσοι προσπαθούν ενεργά να επηρεάσουν τις εξελίξεις, να πολεμήσουν για τις ιδέες τους, να υπερασπιστούν όσια και ιερά.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατια»

Γι’ αυτό η συμμετοχή στη διαδικασία των ευρωεκλογών είναι απαραίτητη. Η αποχή εξυπηρετεί μόνο τους κύκλους των συμφερόντων που επιδιώκουν οι καταστάσεις να παραμείνουν ως έχουν. Όμως, η διατήρηση της υφισταμένης ισορροπίας δυνάμεων καταστρέφει την πατρίδα.

Απόδειξη της καταστροφικής πορείας, που έχει πάρει το έθνος εδώ και δεκαετίες, είναι και οι καθημερινές εμπειρίες των απλών ανθρώπων αλλά και οι αριθμοί. Ειδικά από την ημέρα που η Ελλάδα μπήκε στο Μνημόνιο, εκατοντάδες χιλιάδες γηγενείς έχουν ξενιτευτεί για το μεροκάματο. Ταυτόχρονα, έχει πέσει δραματικά ο αριθμός των γεννήσεων, ενώ η πατρίδα εποικίζεται μαζικά από αφροασιατικούς πληθυσμούς, οι οποίοι, σταδιακά, μετατρέπουν τα κέντρα των ελληνικών πόλεων σε χώρους που θυμίζουν τις χώρες προέλευσής τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να ενισχύσει τον θεσμό της οικογένειας, τον υπονόμευσε στρατηγικά με τη νομοθέτηση της αναγνώρισης του «γάμου» των ομοφυλοφίλων και την εισαγωγή του δικαιωματισμού στη δημόσια εκπαίδευση.

Η οικονομία μας βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Το 2023 έκλεισε με το χρέος να έχει ανέλθει στα 406,52 δισ. ευρώ, από 400,28 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Δεκεμβρίου του 2022 και από 388,34 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του 2021. Η ακρίβεια τσακίζει τα εισοδήματα των πολιτών.

Η δημόσια ασφάλεια υπάρχει μόνο στα χαρτιά, τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της μαφίας βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, ενώ γίνονται κλοπές και ληστείες ακόμα και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στο διπλωματικό επίπεδο, η μια ήττα διαδέχεται την άλλη, ακόμα και από κρατίδια όπως η Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ οι Τούρκοι διεκδικούν γην και ύδωρ, και η κυβέρνηση επαίρεται για το… καλό κλίμα που έχει δημιουργήσει με το γειτονικό κράτος, το οποίο λειτουργεί σαν εγκληματική οργάνωση.

Ο ελληνικός πολιτισμός υποχωρεί από τη δημόσια σφαίρα και η παράδοση δίνει τη θέση της σε πιθηκισμούς αμερικανικών πολιτισμικών υποπροϊόντων.

Επιπλέον, η σχέση των Ελλήνων με τον Χριστό έχει γίνει στόχος του ίδιου του -κατά δήλωσή του- αντινατιβιστή πρωθυπουργού, ο οποίος είναι ο πρώτος ηγέτης της χώρας που απαγόρευσε, με πρόσχημα τον κορονοϊό, τη θεία μετάληψη, τις Λειτουργίες, την περιφορά του Επιταφίου και έφτασε στο σημείο να διατάξει την αλλαγή τέλεσης της αναστάσιμης ακολουθίας!

Σήμερα, λοιπόν, ψηφίζουμε για να στείλουμε ηχηρό το μήνυμα της πίστης μας σε πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια – και σε όσους θέλουν να το ακούσουν και σε όσους δεν το επιθυμούν.

Ψηφίζουμε για να παραμείνουν, με τη βοήθεια του Θεού, οι Έλληνες κυρίαρχοι στον τόπο τους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συμμετοχή, όχι αποχή που βολεύει το σύστημα. Ψήφο σε κόμματα που θα εμποδίσουν τον εξισλαμισμό της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η ΝΔ δεν είναι ένα από αυτά.

  2. Φτάνει πια η υποταγή στη συνήθεια. Η ΝΔ του 2024 είναι μεταλλαγμένη και δεν έχει σχέση με τη ΝΔ που ξέραμε. Είναι ένα woke κόμμα που είναι απέναντι στις παραδοσιακές αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Είναι το σπίτι του Σημίτη. Να πάρει τουλάχιστον ένα μήνυμα σήμερα με ψήφο σε μικρότερα κόμματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This